Kanal D ekranlarında geçtiğimiz haftalarda başlayan İyi Aile Babası perşembe akşamları ekranlara geliyordu. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Salih Kalyon'un başrollerini paylaştığı İyi Aile Babası dizisinin yeni adı Babam Çok Değişti oldu.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Kanal D ekranlarında geçtiğimiz haftalarda başlayan İyi Aile Babası perşembe akşamları ekranlara geliyordu. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Salih Kalyon'un başrollerini paylaştığı İyi Aile Babası dizisinin yeni adı Babam Çok Değişti oldu. Hal böyle olunca İyi Aile Babası adı neden değişti? Oyuncuları ve konusu kimler aranmaya başladı. İşte detaylar...

Başrollerinde Melek Baykal, Şebnem Bozoklu ve Çağlar Çorumlu'nun yer aldığı İyi Aile Babası ani bir değişikliğe gitti. Senaryosunun Birol Güven'e emanet edildiği dizi komedi türündeki dizinin adı da değişti. Bu durum ise izleyenlerin gözünden kaçmadı. Peki İyi Aile Babası dizisinin adı neden Babam Çok Değişti oldu? İyi Aile Babası'nın ismi niçin değişti?

İyi Aile Babası adı neden değişti?


Başladığı günden bu yana güçlü rakipleriyle baş edemeyen İyi Aile Babası'na reytingleri düşük seyredince müdahale edildi. Konuya el atan Kanal D, dizinin bitmemesi için flaş bir hamle yaptı. İyi Aile babasının senaryosu Birol Güven'e emanet edildi. Bununla birlikte dizinin adı ve hikayesi bir hayli değişti.

Babam Çok Değişti oyuncuları kimler?


Çağlar Çorumlu'nun yanı sıra Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyoncu, Timur Acar gibi güçlü oyuncuların yer aldığı diziye, Haziran Gecesi dizisiyle tanınan oyuncu Naz Elmas da konuk olacak.


Babam Çok Değişti dizisinin konusu ne


Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu) İstanbul'da kliniği olan evli bir aile hekimdir. Eşine çocuklarına ve annesine olan bağlılığı nedeniyle sürekli eşi ve annesinin arasında kalır. Üstelik annesiyle aynı apartmanda yaşamaktadır.

Evli, 3 çocuk babası. İstanbul doğumlu, aslen Adanalı. Tıp Fakültesi mezunu, aile hekimi. Hem çekirdek, hem de geniş ailesine çok düşkün. Aile bağlarına çok önem veriyor. İyi bir baba, iyi bir eş ve iyi bir evlat olmak için büyük mücadele veriyor. Mesleğinde de çok idealist bir hekim.

Mehmet Ali’nin 25 yıllık karısı, 3 çocuk annesi, hem ev kadını hem de kariyer sahibi olan Aslı Pamuk (Şebnem Bozoklu) Kocasına ve çocuklarına çok düşkün, çalışkan, fedakar, aşırı titiz, mükemmeliyetçi ve modern görüşlü bir kadındır. Hayattaki en büyük mücadelesini, alt katlarında oturan kayınvalidesine karşı vermektedir.

Babam Çok Değişti ilk bölümde neler olacak?


Aslı taşınmaya karar verir. Mehmet Ali ise değişimiyle birlikte herkesi şaşırtmaya devam eder. Yağmur, evlenmeye karar verir. Mehmet Ali'nin ilk aşkı ortaya çıkınca ortalık iyice karışır.