TV8'in yeni sezon dizilerinden Kırmızı Oda karakterleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen dizide Hediye'nin halası Hikmet Hala merak edildi.

TV8'in yeni sezon dizilerinden Kırmızı Oda karakterleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen dizide Hediye'nin halası Hikmet Hala merak edildi. Herkes Kırmızı Oda Hikmet Hala kimdir? Gerçek adı ne? Hediye'yi neden verdi araştırmaya başladı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan Kırmızı Oda 17. bölümüyle yayınlanmaya devam ediyor. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizide Hediye'nin gerçek annesi olan ancak Hikmet Hala dediği karakter merak konusu oldu. Özellikle Hediye'nin Piraye'ye neden verildiği anlattığı sahneler son bölüme damga vurdu. İzleyiciler ise Kırmızı Oda Hikmet Hala gerçek adı ne? Semra Dinçer kaç yaşında, nereli? merak etti. Peki Kırmızı Oda'nın Hikmet'i Semra Dinçer kim?


Kırmızı Oda Hikmet Hala kimdir? Gerçek adı ne


Kırmızı Oda dizisinde Hediye yıllardır hayatını annesine adamış ve annesi hasta yatağında iken gerçek annesinin halası olarak bildiği Hikmet olduğunu söylemiştir.

Ardından gerçek annesi Hikmet'e kendisini neden verdiğini sormaya giden Hediye, gerçeği öğrenmiştir. Aslında 5 kardeşi daha olan Hediye, neden kendinin evlatlık verildiğini Hikmet Hala'ya sordu. Hediye, ablasının bir hastalığı olduğunu öğrenen bu nedenle hem kendi hayatının kurtulması hem de ablasının tedavisi için gereken parayı bulmak için evlatlık verildiğini öğrendi.

Evladını görmek için birkaç kez Hediye'nin annesinin evine giden Hikmet, her defasında eli boş dönmüş hatta kızına halası olduğu söylenmiştir.

Annesinin ölümünden sonra kendine bakmak için gerçek annesini bulan Hediye, takıntılarıyla baş etmek için Piraye'den yardım alıyor.

Dizide Hediye'nin annesi Hikmet'e Semra Dinçer hayat veriyor. Gelelim Semra Dinçer'in hayatına...

Semra Dinçer kimdir?


1965 Ankara doğumlu Semra Dinçer, oyunculuk eğitimi almadan işin mutfağında alaylı olarak yetişmiştir. Bir çok dizi ve filmde rol alan Semra Dinçer, Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandırmıştır. Dinçer, son olarak İstanbullu Gelin’de Reyhan'a hayat verdi.

Kırmızı Oda son bölümde neler oldu?

Kırmızı Oda'nın 17. Bölümünde; Selvi (Sema Keçik); tek başına dışarı çıkmayı başarınca yıllardır gitmek istediği yere vardığındaki hislerini Doktor Hanım’la paylaşır. Hediye (Sezin Akbaşoğulları) öz annesiyle ilişkisini ilerletince kendi hayatından yeniden vazgeçip alıştığı düzene geri dönmenin eşiğine gelirken; Doktor Piraye onun için endişelenir. Sadık (Onur Bilge) ve Boncuk’un ablası Rezzan (Münire Apaydın), Boncuk’un (Burcu Biricik) yanından ayrılmazken; Boncuk’un yalnız geçirdiği Hollanda günlerinde karşılaştığı Can’a karşı içinde hala bir ukde kaldığı ortaya çıkar. Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi (Fahri Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Doktor Piraye’nin duyguları ağır basınca Doktor Deniz’le yeniden eski günlerine dönerler.