Kırmızı Oda ne zaman final yapacak? Kaç bölüm sürecek her yerde aranmaya başladı.  Yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Dr.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?

Kırmızı Oda ne zaman final yapacak? Kaç bölüm sürecek her yerde aranmaya başladı. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınan Kırmızı Oda dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. İki haftadır ekranlara gelen Kırmızı Oda reytingleriyle de başarılı bir grafik çiziyor. Peki Kırmızı Oda devam edecek mi? Erken final mi yapacak



Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin kadrosunda Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan bulunuyor. Çekimleri İstanbul'da devam eden dizide psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. Kırmızı Oda'da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.



Kırmızı Oda ne zaman bitecek?



Cuma akşamları ekranlara gelen Kırmızı Oda; ATV'de Hercai, Kanal D'de Arka Sokaklar, Show TV'de Ramo ve Star TV'de Babil dizisiyle rekabet ediyor. Henüz Arka Sokaklar, Ramo ve Hercai yeni sezon hayatına başlamamış olsa da Kırmızı Oda bir hayli iyi gidiyor. İlk iki bölümüyle de üç kategoride de zirveyi göğüsleyen Kırmızı Oda gerek oyuncuları gerek gerçek hikayeleri anlatmasıyla çok beğenildi.



Dizinin başarısını göz önünde bulundurursak Kırmızı Oda'nın erken final yapması ve bitmesi mümkün değil. Kaç bölüm süreceği konusunda henüz bir bilgi olmayan Kırmızı oda en kötü ihtimalle 2020-2021 sezonunun sonunu görecektir.