Geçen hafta birçok dizi reklam anlaşmaları dolayısıyla ekranlara yeni bölümü ile gelememişti. ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman, izleyenlerini üzmemiş ve geçtiğimiz hafta yeni bölüm yayınlamıştı.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Geçen hafta birçok dizi reklam anlaşmaları dolayısıyla ekranlara yeni bölümü ile gelememişti. ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman, izleyenlerini üzmemiş ve geçtiğimiz hafta yeni bölüm yayınlamıştı. Ancak Kuruluş Osman'dan kötü bir haber geldi. ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan ve her Çarşamba yeni bölüm yayınlayan Kuruluş Osman, bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Kuruluş Osman izleyenleri, dizinin neden yeni bölüm yayınlamayacağını araştırmaya başladı. Bu hafta Kuruluş Osman var mı yok mu soruları, gündeme ve sosyal medyaya oturdu. Kuruluş Osman 13 Ocak yeni bölüm var mı yok mu ? Kuruluş Osman bu hafta yeni bölüm var mı yok mu ? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman ? Kuruluş Osman 42. bölüm ne zaman yayınlanacak ?

Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman dizisi hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü bir önceki bölümünden daha heyecanlı ve başarılı olan Kuruluş Osman, izleyenleri ile ATV ekranlarında her hafta Çarşamba günü buluşmaya devam ediyor. Her hafta yeni bölümü ile ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan dönem dizisi Kuruluş Osman, bu hafta izleyenlerine kötü bir haber verdi. Kuruluş Osman bu hafta izleyenleri ile buluşmayacak. ATV'nin sevilen dönem dizisi bu hafta yeni bölüm yayınlamayacağını duyurdu. Burak Özçivit'in başrollerinde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi bu hafta yok. İzleyenler araştırmaya başladı. Kuruluş Osman 13 Ocak yeni bölüm var mı yok mu ? Kuruluş Osman 13 Ocak yeni bölüm neden yok ? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman yayınlanacak ?



Kuruluş Osman 13 Ocak

Kuruluş Osman 13 Ocak yeni bölüm var mı yok mu sorularına cevap bu haberimizde. ATV ekranlarının sevilen dizisi olan Kuruluş Osman, bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Kuruluş Osman 13 Ocak yeni bölüm yok. Peki, Kuruluş Osman 13 Ocak'ta neden yeni bölüm yayınlamayacak ? Kuruluş Osman her hafta Çarşamba günü ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin konusu ve çekildiği mekanlarda oldukça göz dolduruyor. Hız kesmeden devam eden Kuruluş Osman, bu hafta yeni bölüm yayınlamayacağını duyurdu. İzleyenler bu haber karşısında çok üzüldü. Kuruluş Osman'ın bu hafta yeni bölüm yayınlamayacağını duyan izleyenler, dizinin neden yeni bölüm yayınlamayacağını araştırmaya başladı.

Kuruluş Osman 13 Ocak'ta yeni bölüm yayınlamayacak. 13 Ocak'ta ATV ekranlarında Kuruluş Osman yerine Ziraat Kupası maçları olacak. 13 Ocak Çarşamba günü ATV'de Kuruluş Osman yayınlanmayacak. Kuruluş Osman yerine Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçı yayınlanacak.

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçının olması nedeniyle, ATV'de bu hafta Kuruluş Osman yayınlanmayacak. Ziraat Kupası maçlarının ATV ekranlarında yayınlaması, ATV'de yayınlanan dizileri etkiledi. 12 Ocak'ta yapılacak olan Galatasaray- Yeni Malatya Spor arasındaki maçtan dolayı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Bunun yanında yine ATV'de yayınlanan ve çok sevilen Kuruluş Osman dizisi de yine maçtan dolayı bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Ziraat Kupası maçlarının yayınlanmasından dolayı ATV'de yayınlanan EDHO ve Kuruluş Osman bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak.

Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman ? Kuruluş Osman 42. bölüm ne zaman yayınlanacak ?

ATV ekranlarında her hafta Çarşamba günü izleyicisi ile buluşan Kuruluş Osman, bu hafta yeni bölüm olan 42. bölümünü yayınlamayacak. Kuruluş Osman 42. bölüm normalde bu hafta 13 Ocak Çarşamba günü yayınlanacaktı. Ancak Ziraat Kupası maçlarının ATV ekranlarında, bu hafta yayınlanacak olmasından dolayı Kuruluş Osman bu hafta yayınlanmayacak. Bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak olan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman ? Kuruluş Osman 42. bölüm ne zaman yayınlanacak ?

ATV ekranlarında 42. bölümü yayınlanması beklenen Kuruluş Osman dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Kuruluş Osman'ın yeni bölümü haftaya aynı gününde aynı saatte, ATV ekranlarında yayınlanacak. Kuruluş Osman 42. bölüm haftaya aynı gününde aynı saatinde yer alacak. Kuruluş Osman yeni bölüm 20 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak.