ATV ekranların sevilen dizisi Maraşlı yayından kaldırıldı! Yayınlandığı pazartesi akşamları çok sevilen Maraşlı dizisi çekime başlayamıyor. Elinde stok bölümü bulunmayan Maraşlı dizisinin akıbetiyle ilgili ATV'den flaş açıklama geldi! Maraşlı yeni bölüm

ATV ekranların sevilen dizisi Maraşlı yayından kaldırıldı! Yayınlandığı pazartesi akşamları çok sevilen Maraşlı dizisi çekime başlayamıyor. Elinde stok bölümü bulunmayan Maraşlı dizisinin akıbetiyle ilgili ATV'den flaş açıklama geldi! Maraşlı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap verildi!

Maraşlı yayından kaldırıldı!



Maraşlı 5 Nisan yayınlanmayacak!

ATV fenomen dizisi Maraşlı 5 Nisan tarihinde yayınlanmayacak! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Maraşlı dizisi yeni bölümü bu hafta yok! ATV son dakika yaptığı değişiklikle Maraşlı 5 Nisan 2021 tarihinde yayınlanmayacağını duyurdu ancak yeni bölümüyle ilgili açıklama yaptı!

ATV Maraşlı kararı!

Dizinin başrolü olmadığına göre çekim yapamayacağımız normal diyen kanal yetkilileri, önceliğimiz Burak Deniz biran önce sağlığına kavuşması. 12 Nisan'da da yeni bölüm yetişmeyebilir! Maraşlı dizisi 2 hafta kısa ara vermiş olabilir! Ancak Burak Deniz sağlığına kavuşur kavuşmaz muhteşem bölümlerle ekranlarda olmaya devam edeceğiz açıklaması geldi!

Maraşlı 2 hafta yayınlanmayabilir!



5 Nisan pazartesi günü kesin olarak ekranda olmayacak Maraşlı dizisi, 2 hafta ekrana ara verebilir! Maraşlı dizisinde Burak Deniz, çarşamba gününe kadar karantinası bulunuyor. Sevgilisi Didem Soydan'la aynı evde karantinaya giren oyuncu, çarşamba günü yapılacak test sonrası perşembe günü karantinadan çıkacak! Perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri çekimleri olacak Maraşlı 12 Nisan pazartesi yetişecek mi yetişmeyecek mi bilinmiyor. Bu sebeple Maraşlı hayranları 2 haftaya dizisinden uzak durabilir.

Maraşlı 2. sezon onayını aldı!



Maraşlı dizisinden peş peşe kötü haberler ve yayından kaldırılma haberleri gelse de reytingleri çok iyi olan Maraşlı dizisi için ilan365 olarak yapımcıyan büyük sürprizi aldık! Maraşlı dizisi 2. sezonu olacak! ATV ve Tims Maraşlı 2. sezonu için anlaştı! Gelecek sezon Çukur olmaması sebebiyle Maraşlı çok büyük reyting alması bekleniyor. Bu sezon Maraşlı final yapacak mı sorusu net olarak hayır yanıtını yapımcıdan aldık!