Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? sorusu bu akşam Hülya Avşar gecesi olduğunun yeni dizisi Masumiyet'in startını vermesi sonrasında merakla araştırılıyor. Masumiyet nerede çekiliyor sorusundan ziyade MAsumiyet Hale'si Hülya Avşar'ın konağı nerede hangi

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? sorusu bu akşam Hülya Avşar gecesi olduğunun yeni dizisi Masumiyet'in startını vermesi sonrasında merakla araştırılıyor. Masumiyet nerede çekiliyor sorusundan ziyade MAsumiyet Hale'si Hülya Avşar'ın konağı nerede hangi şehir de İstanbul'da mı hangi mahalle de sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık. Peki Masumiyet dizisi nerede çekiliyor. Masumiyet dizisinin seti nerede? Masumiyet dizisi nde bu akşam Sakıp Sabancı'nın konağını göreceksiniz. ve Masumiyet dizisinin çok takdir toplayacak olan çekim yeri detayını da sizlere sunacağız.

Öte yandan başladığı ilk bölümü itibari ile özellikle de kadına şiddet konusunun işlendiği ve başarılı oyuncu kadrou ile bizlerle olan, il çok büyük şaibelerle başlamasının akabinde reytinglerde kendine çeki düzen vermeyi başaran Masumiyet dizisinde en çok dikkat çeken detaylardan biri de Sakıp Sabancı detayı olarak bizlerle olacak.

Masumiyet dizisi geçtiğimiz hafta öncesinde yapılan çok sükseli reklamlar akabide startını vermiş ve herkes Masumiyet dizisi hakkında  bir hafta boyunca konuşmuştu. Hal bu iken MAsumiyet dizisi detayları da merakla aranmaya başlandı. Masumiyet dizisi çekim yeri, Hülya Avşar'ın canlandırdığı Hale Ilgaz karakterinin evinin yeri, kimin evi olduğu, Masumiyet setinin nerede olduğu gibi yaşanacak olaylar öncesinde çok aranmaya başlamıştı. Öyle ki Sakıp Sabancı'nın evinin kullanılmasını da önemi Masumiyet dizisini ön plana taşımıştı.

Kocaeli'nde çekilen diziler arasındaki yerini alan Masumiyet dizisi nerede çekiliyor yanıtı olarak MAsumiyet dizi setinin çoğunun Kocaeli'nde olduğunu sizlere söyleyelim. Neredeyse tüm sosyete dizilerinin boğaz manzarasından çekilmesinden ziyade Masumiyet dizisi çekim yeri olarak Kocaeli'ni kullanmış.

Geçtiğimiz aylarda Blu TV ekranlrında yayınlanan başka kadro ve başka oyuncular ile bizlerle birlikte olan Masumiyet dizisi apar topar yayından kaldırılmış ve sonra oraya çıkan gerçeklerde Fox TV'ye uyarlanacağı söylenmişti. Fox TV ekranlarında bu akşam Hülya Avşar'ın karşımıza egolu bir cemiyet kadını olarak çıkacağı Masumiyet dizisi başlıyor. Peki özellikle de Masumiyet Hale hanım'ın konağı nerede? Masumiyet dizisi nerede çekiliyor aramalarınızın yanıtını en net olarak vereceğiz.


Masumiyet Dizisi nerede Hangi İl hangi İlçede Çekiliyor?


Bu zamana kadar yayılanan dizilerden biraz farklı bir konsept ve konu ile bizlerle birlikte olacak Olan Masumiyet, Bu akşam ilk bölümü ile izleyicinin beğenisine sunulacak. İzleyici Masumiyet dizisinin konusunu da farklı bulurken, çekim yerlerinin farklılığı ile de çok konuşulacak.  Masumiyet dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı olarak sizlere ekibin Kocaeli'ni seçtiğini söyleyebiliriz. Doğal güzelliği, zengin kaynakları ile çekim için harika ekanlara sahip olan Kocaeli'nde Masumiyet çekimleri için çeşitli ilçeler de kullanıldı.

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtını aldıktan sonra Kocaeli'nin hangi ilçesinde hangi mahallesinde setin olduğunu da araştırdık. Kocaeli sokaklarının bol bl kullanıldığı Masumiyet dizisi için  ilçe olarak Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerin tamamı da kullanılıyor. Peki Hale Hanımı konağı neresi.

Annelerin savaşının anlatılacağı kimi karakterleri çok seveceğiniz kimilerine de adeta gıcık olacağınız Masumiyet dizisinde Kocaeli'nin bir çok tarihi mekanı da çekim alanına dahil edilmiş olup, Hale HAnım2ın konağının da yeri merakediliyr. Peki Masumiyet Hale Hanım'ın konağı nerede hangi il de?


Masumiyet Hale Hanım'ı konağı nerede?


Masumiyet dizisinde Hale Hanım'ın konağı çok konuşulacağa benziyor. Çünkü Masumiyet HAle Hanım'ın konağı nerede hangi ilde sorusunun yanıtı olarak karşımıza İstanbul'un çıkması yanısıra kime ait olduğu sorusu da bir o kadar merak ediliyor. İşte tam da bu sırada Masumiyet Hale Hanım'ın konağı kimin sorusunun yanıtı olarak karşımıza çıkan isim Merhum iş insanı Sakıp Sabancı çıkmakta. Dizi de kullanılan mekanın Sakıp Sabancı ya ait olması çok ilgi çekerken, Hülya Avşar’ın oynadığı karakterin evi, merhum Sakıp Sabancı’nın hayattayken yaşadığı ve İstanbul Beylerbeyi’nde bulunan yalı olacak iken son dakika elimzie geçen bilgilerde Hülya Avşar'ın yaşadığı konak olarak raksedilen Sakıp sabancı konağının gelirinin de hayır işlerinde kullanılacağını öğrendik. Yani Sakıp Sabancı2nın konağında yapılan çekimlerden elde edilen gelir Sabancı’nın kızı Dilek Sabancı tarafından engelli çocuklar için kurulan vakfa bağışlanacak.

Ömür Atay’ın yönettiği, Sırma Yanık’ın senaryosunu kaleme aldığı Masumiyet dizisi için çok takdir edilecek bu durum, bu akşamın belki de en çok konuşulan konusu olacak! Masumiyet dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı ve dizini önem kazanmasını arz eden olayı da açıkladığımız haberimizin sonuna geldik.  İyi seyirler dileriz.....