Masumlar Apartmanı dizisinde İnci ve ailesi Balıkesir'e gidecek mi? Yayınlandığı Salı akşamları rekorlar kıran Masumlar Apartmanı şok ayrılık yaşanacak mı? İnci ve ailesi Balıkesir'e yerleşiyor mu? Masumlar Apartmanı kitabında İnci ve Han aşkı nasıl sonuç

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci ve ailesi Balıkesir'e gidecek mi? Yayınlandığı Salı akşamları rekorlar kıran Masumlar Apartmanı şok ayrılık yaşanacak mı? İnci ve ailesi Balıkesir'e yerleşiyor mu? Masumlar Apartmanı kitabında İnci ve Han aşkı nasıl sonuçlanacak.



Masumlar Apartmanı İnci gidecek mi?



TRT 1 ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Masumlar Apartmanı dizisince İnci ve ailesi balıkesir'e yerleşecek mi? Dedesinin hemen balıkesir'e gidiyoruz demesiyle kitapta İnci ve Han aşkı merak konusu oldu. İnci Balıkesir'e yerleşecek mi? İnci Balıkesir'e gidecek mi merak ediliyor.



Han çabuk teslim oldu!

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...


Masumlar Apartmanı dizisinde Han, İnci'nin gidişini hemen kabul etti. Peki Masumlar Apartmanı dizisince İnciyi dedesi götürebilecek mi? Masumlar Apartmanı kitabında İnci ve Han sonu nasıl bitiyor? En yakın arkadaşıyla da vedalaşan İnci, çok zorlandığı için ümit almak istemiyor.



Masumlar Apartmanı kitabında İnci Han aşkı!



Masumlar Apartmanı dizisince İnci istifa etse de işine geri dönecek. Han ve İnci aşkı kaldığı yerden devam edecek.