Ramo oyuncuları Nadya kimdir? Gerçek adı ne? Gözde Kaya kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Show TV'de yayınlanan Ramo dizisinin yeni bölümleri cuma akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Ramo oyuncuları Nadya kimdir? Gerçek adı ne? Gözde Kaya kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Show TV'de yayınlanan Ramo dizisinin yeni bölümleri cuma akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Murat Yıldırımlar, Esra Bilgiç ve Olgun Şimşek'in paylaştığı Ramo oyuncularından Nadya merak konusu oldu. Birkaç hafta önce diziye Rus Mafyası Vasili'nin karısı ve aynı zamanda Cihangir'in sevgilisi Nadya olarak katılan Gözde Kaya arama motorunda araştırılıyor. İşte detaylar...

Geçtiğimiz hafta Ramo'nun Yavuz'u öldürmesiyle işlerin arapsaçına döndüğü Ramo dizisinde Cihangir'in karısı evlerinde kalan Nadya'yı kovdu. Bu duruma içerleyen Nadya ise gelip Cihangir'den hesap sordu. İşte tam bu arada Sibel'in içeri girmesi ve onları yakın bir şekilde görmesi dengeleri daha da bozdu. Bu durumda Nadya kimdir sorusu da merak konusu oldu.

Ramo Nadya kimdir? Gerçek adı ne


Nadya, Rus mafyası Vasili'nin genç ve güzel karısıdır. Nadya aynı zamanda Cihangir'in de sevgilisidir. Vasili'nin öldürmesinin ardından Cihangir'in evinde yaşamaya başlayan Nadya'ya Gözde Kaya hayat veriyor. Peki Gözde Kaya kim? Kaç yaşında, nereli

Gözde Kaya kim? Kaç yaşında


Gözde Kaya, 13 Ağustos 1988’de Antalya’da dünyaya geldi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Fotoğrafçı Nihat Odabaşı tarafından İzmir'de keşfedilen Gözde Kaya; 2011 yılında Kalbim Seni Seçti dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Gölgedekiler, Sil Baştan ve Çilek Kokusu dizilerinde rol almıştır.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Vuslat dizisinde Sultan Korkmazer karakterine hayat veren Gözde Kaya, 1.65 metre boyunda, 52 kilo ve Aslan burcudur.

Gözde Kaya'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Vuslat (Sultan) (TV Dizisi)
2017 – Payitaht Abdülhamid (Hatice Sultan) (TV Dizisi)
2015 – Çilek Kokusu (Çağla) (TV Dizisi)
2014 – Sil Baştan (Maya) (TV Dizisi)
2014 – Gölgedekiler
2013 – Benim Hala Umudum Var
2012 – Uçurum (Masha) (TV Dizisi)
2011 – Kalbim Seni Seçti (İpek) (TV Dizisi)