Kanal D'nin reyting rekorları kıran yeni sezon dizisi Sadakatsiz 6 Ocak yeni bölüm var mı yok mu? Sadakatsiz bugün yayınlanacak mı? Yayınlandığı her çarşamba izleyicileri ekran başına kitleyen Sadakatsiz yeni bölümü neden yok? Sadakatsiz 6 Ocak 2021 yeni

Kanal D'nin reyting rekorları kıran yeni sezon dizisi Sadakatsiz 6 Ocak yeni bölüm var mı yok mu? Sadakatsiz bugün yayınlanacak mı? Yayınlandığı her çarşamba izleyicileri ekran başına kitleyen Sadakatsiz yeni bölümü neden yok? Sadakatsiz 6 Ocak 2021 yeni bölüm yayınlandı mı! İşte Kanal D fenomen dizisi Sadakatsiz 6 Ocak akıbeti!

Sadakatsiz bugün yeni bölüm var mı yok mu?


Kanal D'nin her bölümüyle adından söz ettiren Sadakatsiz bugün yayınlanacak mı? Sadakatsiz 6 Ocak yeni bölüm var mı yok mu sorusu merak ediliyor. Kanal D ekranlarında Sadakatsiz dizisi bugün yayınlanmayacak. Sadakatsiz yeni bölüm yerine dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 12. bölümü yani tekrar bölümü yayınlanacak.


Sadakatsiz 13. yeni bölüm ne zaman?


Sadakatsiz dizisi 6 Ocak akşamı yeni bölüm yayınlanmıyor. Yeni yıl nedeniyle bir hafta ara veren Sadakatsiz, önümüzdeki hafta izleyicisiyle buluşacak. Dr. Foster adlı BBC dizisinden ülkemize uyarlanan Sadakatsiz oldukça ilgi çeken bir yapım oldu. Her bölümüyle gerek reytingleriyle gerek sosyal medyada adından söz ettiren Sadakatsiz 13. bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor.

Sadakatsiz 6 Ocak neden yok?


Normalde yeni yıl sonrası reklam anlaşmaları nedeniyle diziler uzun aralar veriyordu. Kimi en az iki hafta bazıları da bir ay yayınlanmıyordu. Ancak geçtiğimiz yayın dönemiyle pandemi nedeniyle uzun bir süre yayınlanmayan diziler nedeniyle bu yıl kanallar ve yapımcılar tabii reklam şirketleri bu aranın olmamasına ya da tatilin çok kısa tutulmasına karar verdi. 6 Ocak 2021 akşamındaki değişiklik de bu yüzden oldu.

Yıkarıda da söylediğimiz gibi 6 Ocak yani bu akşam yayınlanmayacak Sadakatsiz yeni bölüm yerine tekrar bölümü izleyici karşısına çıkacak. Sadakatsiz 13. bölümüyle 13 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek.


Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu


Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sadakatsiz son bölümde ise; Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır.

Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze gelecektir. Derin'in korktuğu başına gelecek midir? Volkan'ın gizli kullandığı telefonda neler var? Derin, bu duruma nasıl tepki verecek? Yoksa Asya'nın başına gelenler Derin'in de mi başına gelecek?