Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz hız kesmeden devam ediyor. Heyecanın 1 saniye bile düşmediği dizinin, dün akşam yeni bölümü yayınlandı.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz hız kesmeden devam ediyor. Heyecanın 1 saniye bile düşmediği dizinin, dün akşam yeni bölümü yayınlandı. Sadakatsiz, son bölümüyle yine izleyiciden tam not almayı başardı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder ve Erdem Vurdem gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Sadakatsiz, yayınlandığı günden beri zirvedeki yerini koruyor. Sadakatsiz'in Asya'sı hakkında bilmediğimiz gerçekler var. Sadakatsiz dizisinin intikam kraliçesi Asya'sı diğer bir adıyla Ezel'in Eyşan'ı Cansu Dere hakkında daha önce duymadığımız gerçekleri öğrendik.



Cansu Dere, kariyerine oyunculuktan önce modellik ile başlamıştı. 2000 senesinde katıldığı Miss Turkey ile 3. seçilmiş ve bundan sonra da yurt dışı ve yurt içi olmak üzere çok sayıda başarılı marka ve tasarımcıyla çalışmıştır. Oyunculuk kariyerinde yer aldığı tüm projeler reyting rekoru kırmıştı ve yer aldığı hiçbir proje başarısız olmamıştır. Bu zamana kadar yer aldığı dizi ve filmler; Sıla, Ezel, Şahsiyet, Muhteşem Yüzyıl gibi isminden söz ettiren ve yayınladığı zaman da en çok izlenen projelerde yer almıştır.



Ancak Cansu Dere hakkında bilmediğimiz bir gerçek var. Cansu Dere eğer oyunculuğu seçmese arkeolog olacakmış. İstanbul Üniversitesi'nde arkeoloji bölümü okuyan Cansu Dere, oyunculuktan ziyade arkeolog olmak istediğini söyledi. Bir röportajında bu konuda soru sorulduğunda ise: "Babam çok sıcak bakmamıştı arkeolojiye. Ama çok isteyerek girdim ve ilk sene çok güzel geçti. Bir klasik arkeoloji vardı, bir de prehistoria, yani daha eski dönemler, Suriye'yi kapsayan Mezopotamya bölgesi. Ben onu seçtim ama okumaya başladıktan sonra klasik daha yakın dönem, keşke onu seçseydim dediğim de oldu. Çok isteyerek girdim, ilk iki sene de çok güzel geçti" diyerek okuduğu bölüme olan sevdasını ifade etmişti.