Fox Tv'de geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ekrana gelen Son Yaz dizisine bomba bir isim giriyor. Ali Atay ve Alperen Duymaz başrolde yer aldığı Son Yaz dizisine sürpriz isim geliyor.

Fox Tv'de geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ekrana gelen Son Yaz dizisine bomba bir isim giriyor. Ali Atay ve Alperen Duymaz başrolde yer aldığı Son Yaz dizisine sürpriz isim geliyor. Cuma günü ekranlara gelen Son Yaz dizisi 2. bölümü ile bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanırken dizi ile ilgili olarak bomba transfer duyumu geldi.

FOX ekranlarında geçtiğimiz hafta ilk bölümü ekranlara gelen Son Yaz dizisinin kadrosunda Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Emre Kareyel, Şebnem Dönmez, Sinan Tuzcu gibi isimler yer alıyor. Dizi ilk bölümü seyirci tarafından tam not almıştı.

Son Yaz dizisine ilerleyen bölümler sürpriz bir ismin gireceği öğrenildi. Fox TV'de ekranlara gelen Selim Kara adlı bir savcının tutuklattığı mafya babasının oğlunun sahiplenmesi sonrası hayatında gelişen olayları anlatan Son Yaz dizisi ilk bölümü yeni fragmanı ile The OC uyarlaması olan Med Cezir dizisini hatırlattı.

Dizide Savcı Selim Kara eşi ve çocuklarından ayrı olarak İstanbul'da çalışmaktadır. Ancak ailesine zaman ayırmaması sonucunda eşi Canan kendisinden ayrılmak ister. Canan aslında avukat anacak evlendikten sonra Selim'in altında özgüvenini kaybetmiş bu nedenle artık kendi ayakları üzerinde durmak ister. Selim bir mafya şebekesini çökertmeye hazırlanmaktadır. Yakaladığı mafya babası itirafçı olmayı kabul eder ancak Selim'den bir şartı vardır. Oğlu Akgün'e Selim'in sahip çıkması.

PEKİ DİZİYE GİRECEK SÜRPRİZ İSİM KİM?

Kulislerde konuşulanlara göre Son Yaz dizisine sürpriz bir isim girecek. Kadrosunda  Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Emre Kareyel, Şebnem Dönmez, Sinan Tuzcu gibi isimlerin olduğu Son Yaz dizisine bomba bir ismin gireceği söylentisi yayıldı.

Kulislerde konuşulanlara göre dizinin sosyal medyada konuşulmasını sağlamak için diziye bomba bir transferin yapılacağı konuşuluyor. Saner Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği diziye girecek isim şimdilik gizli tutuluyor. Sosyal medyada ise o ismin Alperen Duymaz'ın eski partneri Ezgi Şenler olduğu iddia edildi.