Docter Foster dizisinden uyarlama olan MED Yapım imzalı Sadakatsiz dizisine usta oyuncu Cemal Hünal dahil oldu. Cemal Hünal Sadakatsiz dizisinde Sinan karakterine can verecek.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Docter Foster dizisinden uyarlama olan MED Yapım imzalı Sadakatsiz dizisine usta oyuncu Cemal Hünal dahil oldu. Cemal Hünal Sadakatsiz dizisinde Sinan karakterine can verecek. Peki Sinan nasıl bir karakter olacak? İşte detaylar..

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizide en son Survivor'da yarışan başarılı oyuncu Cemal Hünal dahil oldu. Sinan karakterine can veren  oyuncu Asya'nın okuldan arkadaşı olarak ekrana geliyor. Sinan'ın gelmesi ile ise Volkan kıskançlıktan çatlayarak saldırgan tavırlarına devam edecek. Sinan yarın yayınlanacak olan yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak.

Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda ise Alp Akar, Burak Sergen, Yeliz Kuvancı, Gözde Seda Altuner, Kenan Ece, Özge Özder ve Taro Emir Tekin gibi isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Yasak Elma'nın eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt yaparken, Kemal Hamamcıoğlu  ve Dilara Pamuk tarafından senaryo kaleme alınıyor. Sadakatsiz dizisi her çarşamba saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanıyor.

Cemal Hünal Kimdir?

2 Ekim 1976 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul doğumludur. Lise eğitimini yurt dışında tamamlamıştır. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol aldıktan sonra geri dönmüştür.  Türkiye'ye döndükten sonra ise birçok dizi ve filmlerde yer almıştır. Özellikle Issız Adam filmi kariyerinde çok önemlidir. Bu filmdeki başarısı ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Yer aldığı dizi ve filmlerden bazıları ise şunlardır:  Asi, Kış Masalı, Adanalı, Paramparça, Diriliş Ertuğrul, Tozkoparan, Seni Bana Yazmışlar, Bir Zamanlar Osmanlı, Tatar Ramazan, Osmanlı Tokadı,  Kırmızı, Günce, Ayaz, Romantik Komedi, Issız Adam, Romantik Komedi 2, Peşpeşe, Ulak, Atçalı Kel Mehmet, Sinyalciler, Türkler Geliyor.