TRT 1 yeni dizisi Teşkilat bomba gibi bir ilk bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin oyuncuları daha ilk bölümden sosyal medyada gündem oldu.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
TRT 1 yeni dizisi Teşkilat bomba gibi bir ilk bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin oyuncuları daha ilk bölümden sosyal medyada gündem oldu. Teşkilat dizisinin en çok dikkat çeken isimlerinden biride Ceren karakteri oldu.

Teşkilat dizisinin de Ceren karakterini canlandıran oyuncu Ezgi Eyüboğlu kimdir merak edildi. TRT 1'in Pazar günleri yeni dizisi Teşkilat ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizi konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çekti. Dizinin Ceren karakteri dikkatleri üzerine çeken oyunculardan biri oldu.

Teşkilat dizisi ilk bölümü ile adından söz ettirmeyi başardı. Teşkilat dizisi karakterleri ve oyuncu kadrosu ile araştırılmaya başlandı. Dizinin dikkat çeken isimlerinden biri de Ceren karakterini canlandıran oyuncu Ezgi Eyüboğlu oldu.

TEŞKİLAT CEREN KARAKTERİ

Teşkilat dizisinde Ceren karakteri Serdar’ın aşık olduğu sevgilisidir. Ceren, Zehra'nın aksine sıcak ve sempatik bir karakterdir. Yemek konusunda oldukça başarılı olan Ceren'in aslında göründüğünden çok farklı bir derinlikte hikayesi vardır.

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

15 Haziran 1988, İstanbul doğumludur.  İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünü mezundur. Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yapmıştır.

Kaan Yıldırım ile evlenmiş ve 3 yıl sonra boşanmıştır. Şu sıralar Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile beraberdir.

YER ALDIĞI YAPIMLAR

Senin Uğruna

Arka Sokaklar

Kalbim Seni Seçti

Muhteşem Yüzyıl

Sudan Bıkmış Balıklar

Yalan Dünya

İntikam

Yasak

Ulan İstanbul

Adı Mutluluk

Payitaht Abdulhamit

Bir Aile Hikayesi

Kutsal Damacana

Yol Arkadaşım 2

Çilek