Baraj 34. bölüm izle! Baraj son bölüm izle! FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Baraj son bölüm izle! Baraj 34.

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”
Baraj 34. bölüm izle! Baraj son bölüm izle! FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Baraj son bölüm izle! Baraj 34. bölüm tamamı izle! FOX Play Baraj son bölüm izle! Baraj yeni bölüm izle! FOX TV sevilen dizisi Baraj yeni bölüm rekor kırıyor!

Baraj 34. Bölüm izle 6 Nisan

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj'da 6 Nisan Salı akşam saat 20.00 itibariyle 34. bölüm ekranlara geldi. Diziseverler Baraj 34. bölümü ekranlara kilitlenerek seyrettiler. Şimdi Baraj 34. bölümün FOX TV'de sona ermesiyle birlikte yeni bölümü izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler araştırmalara başladılar. Baraj 34. bölüm izle, Baraj 6 Nisan Son Bölüm izle! Detaylar haberimizde sizlerle...

6 Nisan 2021 Baraj son bölüm izle!

İlk sezonuyla FOX TV ekranlarında yayın hayatını sürdüren Baraj dizisi yeni bölümleriyle her hafta salı akşamı ekranlara geliyor. Baraj dizisi bu akşam saat 20.00'de FOX TV'de 34. bölümüyle yayınlandı. Başrollerini Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Biran Damla Yılmaz'ın üstlendiği Baraj dizisi salı akşamları saat 20.00'de ekranlara geliyor. Seyircisinden büyük beğeni toplayan dizinin her hafta yayınlanacak yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

FOX TV ekranlarının beğenilerek takip edilen dizisi Baraj geçtiğimiz hafta 33. bölümüyle ekranlara gelmişti. İlgiyle takip edilen yapımın son bölümünde Bahar ve Nazım ilişkileri hakkında tekrar düşünmeye karar verirken Tarık, İbrahim ve Zehra ise oldukça köşeye sıkışmış durumdadır. Dizinin yeni bölümü seyircileri ekranları başına kilitledi. Salı akşamlarının sevilen dizisi Baraj bu akşam 34. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümnde Nazım, Nehir'in Bahar ve Azra hakkında söylediklerine bir defa daha inanmayınca Nehir artık Nazım defterini tamamen kapatmaya karar verir. Ancak Nehir'in kısa sürede yeni bir adamla yakınlaştığını öğrenen Nazım Nehir defterini henüz kapatmamıştır.

Baraj 34. Bölüm İzle



FOX TV ekranlarının ilgiyle takip edilen Baraj dizisi her hafta salı akşamları seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Sezona güzel bir giriş yapmayı başaran Baraj dizisi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Bu akşam 34. yeni bölümüyle seyirci karşısına geçen dizi izleyicilerin taktirini topladı. Beğenilerek izlenen son bölümde Bahar ve Nazım ilişkileri için tekrar düşünme kararı alırken Tarık, İbrahim ve Zahra iyice köşeye sıkışmış bir durumdadır. Nazım'ın Nehir'i yangından kurtarması ile ikisi de duygularını tekrar sorgular. Nazım ve Nehir ayrı ayrı duygularını sorguladıktan sonra yüzleşme kararı alırlar. İkisi de birbirlerini sever fakat Nazım ne yapacağı konusunda kararsızdır.

Bir tarafta da Bahar vardır. Bu esnada Bahar ise Nazım'ı kaybetmekten oldukça korkmaktadır. Onu yanında tutmak için Azra ile birlikte kurdukları planları ondan saklamak için çaba sarfeder. Fakat bu esnada Mert'in kaçırılması ve Azra'nın geçmişiyle ilgili gerçekler Bahar'ı zor bir durumun içine sokar. Nazım ve Nehir Mert'i bulmak için mücadele ederken, Tarık'ın başı da büyük bir belaya girer. Tarık, Zahra ve İbrahim hala Meryem'in cenazesinden kurtulmayı başaramamışlardır.

Bu esnada Halit ve Hayriye'nin evlenme teklifleri de onları iyice köşeye sıkıştırır. Bütün bunların üzerine Bahar, Tarık'ı Halil'i öldürmekle suçlar. Tarık bütün cephelerde köşeye sıkışır. Nazım'ın Nehir'in hayatını kurtarması sonucunda ikisinin de duyguları hakkında dürüst olmaları için onlara bir imkan sunulur. Bahar ise bir taraftan Nehir'in başına gelenlerin nedenini saklamak için çaba sarfederken diğer taraftan da Nazım'ı kaybetmemek için uğraşır. Ancak Azra'nın geçmişinin onu yakalaması ve Mert'in kaçırılması işleri içinden çıkılamayacak kadar zor bir duruma sokar.

Baraj 35. Bölüm Fragmanı İzle



Baraj dizisi 6 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de 34. yeni bölümüyle seyirci karşısına geçti. Beğenilerek izlenen 34. bölümün sonlanmasının ardından diziyi yakından takip eden seyirciler 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. Fakat henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Bu hafta 34. bölümüyle ekranlara gelen Baraj dizisinin sona ermesinin ardından yapımın yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İlgiyle izlenen yapımın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir ve Nazım arasında iplerin koptuğu, Tarık'ın ise Meryem'in cesedinden kurtulmak için farklı yollar izlediği 34. bölüm seyircileri ekranları başında adeta büyüledi.