Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacak mı? Bir Zamanlar Çukurova yılmaz karakteri ile bizlerle birlikte olan ve başrol karakteri olarak süregelen dizide rol alan Uğur güneş diziden ayrılma sebebinin ne olduğu konusunda son

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacak mı? Bir Zamanlar Çukurova yılmaz karakteri ile bizlerle birlikte olan ve başrol karakteri olarak süregelen dizide rol alan Uğur güneş diziden ayrılma sebebinin ne olduğu konusunda son dakika gelişmeler mevcut. Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz karakterinin sonu mu geldi yoksa zorla mı getirildi.

Bir Zamanlar Çukurova'da şok ayrılık


3 sezonuna imzasını atan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde artık sular durulmayacağa benziyor çünkü artık Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları da bir birleriyle yüz göz olmaya başladı. İlk olarak Vahide Perçin den sonra Uğur Güneş'te diziden ayrılırsa senaristler ne yaparsa yapsın dizinin eski seyrine dönmyeceği ve yönetmenin de ısrarlarına rağmen diziden ayrlacak olan Uğur Güneş ile birlikte yani Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz'ın gidişi ile birlikte dizi de sekteye uğrayacağı aşikar ortada.


Kendisi karar vermiş


Bir Zamanlar Çukurova dizisinde can verdiği Yılmaz karakteri ile bir zamanlar Çukurova dizisinde bir Efsaneye dönüşen Uğur Güneş, böyle büyük çıkış yakaladığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Kendi isteğiyle ayrılmaya karar verdi . ATV ekranları bilirsiniz ki diziler konusunda çok seçici davranırken diğer yandan da olmadı mı olmaz şekl,nde ilerlerken Bir Zamanlar Çukurova için de gidişatın negaitf ilerlediğini söyleyebiliriz. Atv ekranlarının en sevilen ve Türkiye'nin en çok reyting alan dizilerinin başında gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezon da eski seyrini bir türlü toplayamadı ve dizi 3. sezonunda şok ayrılıklar ile bizlerle oluyor.

Dizide önce Hünkar Yaman'ı oynayan Vahide perçin'in ayrılığı reyting sahiplerini kahretmişti. Geçtiğimiz haftalarda ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Uğur Güneş'in ayrılacağı idda edilmişti. İlk olarak iddia çerçevesinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz'ın diziden ayrılacak iddiaları kesinleşti. ve  Bir Zamanlar Çukurova  Yılmaz karakteri de çok kısa bir süre de ayrılanlar tufanında yerini alacak.

Uğur Güneş ayrılıyor


Uğur Güneş, Bir zamanlar Çukurova dan ayrıldı.  Uğur Güneş Bir zamanlar Çukurova dizisi ile senesinde dizide Züleyha Yaman karakteri ile yer alan Hilal Altınbilek ile arasında bir aşk başlaması v sonunun hüsrana uğraması ve sonrasında Bİr Zamanlar Çukurova Fekeli karakteri yani Kerem Alışık ile aralarında çıkan aşk dedikoduları Uğur Güneş2i rahatsız etmişti.


Aşk üçgeni oluştu


O dönem er nekdar inkar edilse de Hilal Altınbilek Uğur Güneş aşkı herkes tarafından bilinen bir gerçekti. Hilal Altınbilek Uğur Güneş sevgisinin arasına diziye 2. sezon dahl olan Kerem Alışık girdiği iddiaları ortaya çıktı ve aralarının da bozulduğu gözler önüne serildi.  Kerem Alışık Hilal Altınbilek ile yakınlaştı

İddiaya göre özel önlemler bile alındı


Kerem ALışık ve Hilal Altınbilek'in dizi setinde birbirlerine girmemesi adına büyük güvenlik önlemlerinin alındığı da söylenirken, Hilal altınbilek'in söylenene göre Kerem Alışık'ın evine taşınması sonrası hayat veren ikilinin arası daha da açılmıştı. Aslında dizinin başlangıcında yapılan sözleşme ile birlikte Uğur Güneş'in ayrılamadığı gözlemlenirken  Yılmaz'ın bir daha kimseyi gözünün görmek istemediği de aşikar ortadaydı . Ancak araya pandemi girince ve çekimleri iptal olunca Uğur Güneş'in bir zamanlar Çukurova dan ayrılması 3. Sezonu buldu.  Bir zamanlar Çukurova  Yılmaz karakterinin ayrılması ile dizi de yer alan aşk ügeninin kapanması da sağlanacak ancak dizi reyiinglerden bir bomba yiyeceğe benziyor.


Bir zamanlar Çukurova Yılmaz'ı diziden ayrılırsa seyrin eğişeceği aşikar ortada iken  Yılmaz sız devam eden bir senaryo ne yazık ki çökmüş binaya benzeyecek ve temeli çöken dizide İlerleyen dönemlerde final kararı ile karşı karşıya kalacaktır.

Yapımcı çok uğraşsa da olmadı


yapımcı Uğur Güneş ile uzun süre sözleşme yenilemek için uğraştı. Ancak Uğur Güneş huzursuz ve mutsuz olduğu ortamda daha fazla çalışmamak için sözleşme uzatmak istemedi. Uğur güneş'i ikna edemeyen yapımcı ise senaristleri Yılmaz karakteri olmadan senaryoyu yeniden Yazmalarını istedi.