Kanal D ekranlarında her hafta Pazar günü yayınlanan komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 tüm hızıyla devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın başında olduğu Çok Güzel Hareketler'in 7 Mart Pazar günü ekranlara gelmemesi izleyenleri üzdü.

Kanal D ekranlarında her hafta Pazar günü yayınlanan komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 tüm hızıyla devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın başında olduğu Çok Güzel Hareketler'in 7 Mart Pazar günü ekranlara gelmemesi izleyenleri üzdü. ÇGHB'nin bu akşam yayınlanmaması ise izleyenleri meraklandı. Çok Güzel Hareketler bu akşam neden yok, bitti mi soruları sorulmaya başladı. Bu akşam yayın akışında olmayan Çok Güzel Hareketler neden yok? Bitti mi final mi yaptı?

Kanal D ekranlarında her Pazar yayınlanan Çok Güzel Hareketler bu akşam yok. BKM Mutfak imzalı Çok Güzel Hareketler, her hafta Pazar günü Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Her pazar yayınladığı yeni bölümleri ile Çok Güzel Hareketler 2 izleyicisine keyif dolu saatler yaşatıyor. Yılmaz Erdoğan'ın başında olduğu Çok Güzel Hareketler bu akşam ekranlarda yok. Çok Güzel Hareketler'in bu akşam yayınlanmadığını gören izleyenler, ÇGHB'nin neden bu akşam olmadığını, yayınlanmadığını merak ediyor. Çok Güzel Hareketler bu akşam yayınlanmayacak. Bu akşam Çok Güzel Hareketler'in yayınlanmadığını görenler, Çok Güzel Hareketler'in neden olmadığını araştırmaya başladı. Çok Güzel Hareketler neden yok? Bitti mi final mi yaptı?



Uzun senelerdir ekranlara gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar, 2. sezonu ile 10 Şubat 2019'dan beri ekranlara Çok Güzel Hareketler 2 olarak gelmeye devam ediyor. İlk sezonda olduğu gibi yine başarılı oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliği ile ekranlara gelen Çok Güzel Hareketler, bu akşam ekranlara gelmeyecek. Bugün Kanal D ekranlarında Çok Güzel Hareketler'i göremeyenler oldukça üzüldü. Küçük büyük demeden herkesin ailecek keyifle izlediği Çok Güzel Hareketler, yayınlanmayacak. Çok Güzel Hareketler yerine başka bir program olduğunu gören izleyenler meraklandı. Çok Güzel Hareketler neden yok? Çok Güzel Hareketler bitti mi, final mi yaptı soruları gündeme oturdu. İşte, Çok Güzel Hareketler neden yok ve merak edilenler...

Çok Güzel Hareketler Neden Yok? Bitti mi final mi yaptı?

Çok Güzel Hareketler 2, 2008-2011 yılları arasında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın devamı niteliğinde bir programdır. İlk sezonda olduğu gibi programın yönetmen koltuğunda usta yönetmen Yılmaz Erdoğan oturmaktadır. Yılmaz Erdoğan ÇGHB 2'de olsa da programın oyuncu kadrosu tamamen değişmiştir. İlk sezon olan oyuncular yerine programda yeni ve farklı oyuncular yer almaktadır. Yılmaz Erdoğan ile birlikte programın sunucu da hala aynı kişidir. Eser Yenenler'in sunuculuğunu yapmaya devam ettiği Çok Güzel Hareketler, Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Çok Güzel Hareketler her hafta kesintisiz olarak Kanal D ekranlarında yayınlamaya devam etse de bu hafta Çok Güzel Hareketler'in olmadığını gören izleyenler merakla programın neden olmadığını araştırmaya başladı. Çok Güzel Hareketler neden yok, bitti mi yoksa final mi yaptı soruları sorulmaya devam ediyor. Çok Güzel Hareketler neden yok?

Sunuculuğunu Eser Yenenler'in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2 bu akşam Kanal D ekranlarında yok. Kanal D yayın akışında yer almayan ÇGHB 2'nin olmaması izleyenleri üzdü. 7 Mart Pazar günü Kanal D'nin yayın akışında Çok Güzel Hareketler'in olmadığını gören izleyenler araştırmaya başladı. Çok Güzel Hareketler'in bu akşam yayında olmamasının sebebi, programın çekimlerinin yetişmemiş olmasıdır. Çok Güzel Hareketler 2'nin ünlü ve başarılı sunucusu Eser Yenenler, programın çekimlerine bu hafta gelmemiştir. Eser Yenenler'in Çok Güzel Hareketler çekimlerine gelememesi ile programın çekimlerine ara verilmiştir. Pazar akşamına yetişmeyen Çok Güzel Hareketler yeni bölüm ise bu hafta yayınlanmama kararı almıştır. Peki, Eser Yenenler neden çekimlere gelmedi?



37 yaşındaki ünlü sunucu ve oyuncu Eser Yenenler, sunucusu olduğu Çok Güzel Hareketler programının çekimlerine bu hafta katılamamıştır. Eser Yenenler'in ÇGHB çekimlerine gelmemesi sonucunda da Çok Güzel Hareketler 76. bölüm çekimleri yapılamamıştır. Ünlü sunucu Eser Yenenler'in oğlu Kuzey Yenenler'in sağlık sorunu yaşaması durumu, Eser Yenenler'in programa katılmamasına sebep olmuştur. Berfu Yenenler ile evli olan Eser Yenenler'in oğlu Kuzey, ayağını çatlatmıştır. Eser Yenenler'in oğlunun ayağını çatlatması ve ayağının alçıya alınması sonucunda Eser Yenenler, oğlu ile hastaneye gitmek durumunda kaldı. Hastaneye giden ve çekimleri iptal eden Eser Yenenler'den dolayı da Çok Güzel Hareketler yeni bölüm çekilemedi.

Çok Güzel Hareketler 2 Yerine Bu Akşam Ne Yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında her hafta Pazar günü akşamı Çok Güzel Hareketler yayınlanıyordu. Ancak Çok Güzel Hareketler bu akşam yani 7 Mart'ta ekranlara gelmeyecek. Kanal D yayın akışında Çok Güzel Hareketler olmadığını görenler ise bu akşam Kanal D'de Çok Güzel Hareketler yerine ne yayınlanacağını merak etti. Çok Güzel Hareketler yerine bu akşam Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Seslendirici'nin programı olan Şarkılar Bizi Söyler yayınlanacak.



Şarkılar Bizi Söyler'in Perşembe günü yayınlanamayan yeni bölümü, bu akşam Çok Güzel Hareketler yerine yayınlanacak. 4 Mart Perşembe günü şehit haberlerinden dolayı yeni bölümü yayınlamayan Şarkılar Bizi Söyler, bu akşam 7 Mart'ta Çok Güzel Hareketler yerine ekranlara gelecek. Peki, bundan sonra pazar günleri Çok Güzel Hareketler yayınlanmayacak mı? Artık pazar günleri Şarkılar Bizi Söyler mi yayınlanacak soruları soruluyor. Şu an için böyle bir durum söz konusu olmasa da eğer Şarkılar Bizi Söyler, pazar akşamı Çok Güzel Hareketler'den daha fazla reyting alırsa Çok Güzel Hareketler gününden olabilir. Şarkılar Bizi Söyler pazar akşamı Çok Güzel Hareketler'den daha çok izlenirse, pazar akşamları yayınlanmaya başlar. Şarkılar Bizi Söyler'in pazar günü yayınlamaya başlaması durumunda ise Çok Güzel Hareketler ya perşembe gününe ya da başka bir güne alınabilir. Kim bilir belki de ekranlara final yaparak veda edebilir. Çok Güzel Hareketler'in kaderini Şarkılar Bizi Söyler belirleyecek. Şarkılar Bizi Söyler, Çok Güzel Hareketler'i bitirmeye mecbur bırakabilir.