Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Turgay Tanülkü ve Yalçın Hafız oğlu gibi usta isimlerin yer aldığı fenomen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son edinilen bilgiye göre ise di

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Turgay Tanülkü ve Yalçın Hafız oğlu gibi usta isimlerin yer aldığı fenomen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son edinilen bilgiye göre ise dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.  İşte detaylar..

ATV ekranlarında ilgi ile izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna Zeynep Elçin dahil oldu. Zeynep Elçin dizide fizyoterapist Pınar karakterine can verecektir.  Yunus Emre Yıldırımer tarafından canlandıran Alparslan karakteri için diziye dahil olmuştur. Başından vurulan Alparslan'ı iyileştirmek için elinden geleni yapacaktır.

Salı günlerinin fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yapımcılığını Raci Şaşmaz üstlenmektedir. Yönetmen koltuğunda ise   Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan oturmaktadır. Senaryo da Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz tarafından kaleme alınmaktadır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz her salı ATV ekranlarında saat 20:00'de yayınlanmaktadır.

Zeynep Elçin kimdir?

16 Şubat 1990 tarihinde Gaziantep'te dünyaya gelmiştir. Oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. Önce tiyatro oyunlarında yer alan Zeynep Elçin daha sonra dizilerde oynamaya başlamıştır. Kamera karşısına ilk kez 2016 yılında yayınlanan Göç Zamanı adlı dizi geçmiştir. Yer aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır: Göç Zamanı, Rüzgarın Kalbi, Savaşçı, Aşk ve Günah, Kırlangıç Fırtınası, Kaderimin Yazıldığı Gün, Kimse Bilmez.