TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanını yayınladı. Geçtiğimiz hafta 19.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanını yayınladı. Geçtiğimiz hafta 19. bölümü ile ekranlara gelen Gönül Dağı'nın yeni bölümü çok merak ediliyor. Gönül Dağı 20. bölüm fragmanını yayınladı. Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde olanlar, yaşanan gelişmeler izleyiciyi oldukça etkiledi. Dizinin fragmanında başta her şey çok güzel, neşeli ve yolunda gidiyordu. Ancak mutluluk ve huzur fazla uzun sürmedi. Gönül Dağı 20. bölüm fragmanında dizinin en sevilen karakterlerinden olan Cemile'nin fenalaşması izleyenleri korkuttu. Gönül Dağı Cemile, 20. bölüme damga vuracak. Gönül Dağı Cemile'ye ne oldu, hamile mi yoksa hasta mı merak ediliyor. Gönül Dağı 20. bölüm fragmanı!



Köprü Film yapımı dizi Gönül Dağı, cumartesi akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olmayı başarıyor. Her hafta cumartesi akşamı yayınlanan ve izleyicinin ilgisini çeken Gönül Dağı dizisinde hem neşe hem dram bir arada yer alıyor. Gedelli köyünde mutlu mesut hayat süren insanların hayatlarında yaşananları konu alan dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça beğeniliyor. Gönül Dağı dizisi her ne kadar komedi ve eğlence ağırlıklı olsa da dizide yer yer verilen dram ve heyecan izleyenleri etkilemeyi başarıyor. Dizide üzüntü ve mutluluğun dengesi çok iyi korunuyor. Gönül Dağı'nın 19. bölümü izleyenler tarafından oldukça beğenilmişti. Dizinin izleyenleri Gönül Dağı 20. bölümün yayınlanmasını beklerken, fragmanı yayınlandı. Gönül Dağı 20. bölüm fragmanını izleyenler, Cemile'nin nişanda düşüp bayılmasıyla şok oldu. Cemile neden bayıldı, hasta mı diye sorulurken bir yandan da Cemile hamile mi soruları gündeme geldi. Gönül Dağı Cemile hamile mi? Neden bayıldı?



Gönül Dağı 20. Bölüm Fragmanı!

Gönül Dağı 20. bölüm fragmanı başta çok duygusal ve oldukça etkileyici başladı. Dizide Dolmuşçu Sefer'in aile sofrasındaki mutluluğunu gözlerin görüyoruz. Duygusal konuşmanın ardından Gönül Dağı dizisinin fragmanında neşe hakim oldu. Gönül Dağı dizisinin neşeli karakterlerinden olan ve her daim yüz güldüren Ramazan, yeni bir icat yapar. Ramazan yaptığı yeni icadı kendi kendine denemeye çalışır. Ramazan'ın komik halleri izleyenleri güldürmeyi başaracaktır. Selami ise şöhret olacağını düşündüğü için adeta bir yıldızmış gibi hareket etmeye başlar. Giyim kuşamı değişen Selami, kendisine bakım ve masaj yaptırır. Dolmuşçu Sefer ve Zahide ise sonunda birbirlerine kavuşurlar. Sefer ve Zahide'nin arasındaki ilişki ilerledikçe aile büyükleri de ilişkinin adını koymak için nişan yapalım derler. Sefer ve Zahide Gönül Dağı 20. bölümde nişanlanacaktır. Zahide sonunda hayatının aşkı olan Sefer ile hayallerini kurduğu hayata bir adım daha yaklaşmıştır. Zahide ve Sefer nişan hazırlıkları yaparken köyün meydanına nişan için sahne kurulur. Zahide ve Sefer'in nişanında Selami sahneye çıkar. Selami'nin nişanda söylediği şarkı ve dansları oldukça komik anlara sebep olacaktır. Herkes Sefer ve Zahide'nin nişanı için çok sevinçlidir. Her şey çok güzel ve yolunda giderken nişan alanında yaşanan bir olay herkesi şok edecektir. Nişan yerinde olan Cemile bir anda kendisinden geçer ve bayılır. Cemile'nin fenalaştığını görenler telaşlanır. Cemile neden bayıldı, hasta mı merak ediliyor. Öte yandan Cemile'nin hamile olduğu iddiaları da gündeme geldi.



Gönül Dağı Cemile Hamile Mi?

Gönül Dağı'nın sevilen karakterlerinden Cemile, Sefer ve Zahide'nin nişanında fenalaşıp bayılmıştır. Nişanda bayılan Cemile yürekleri ağzına getirir. Cemile'nin neden bayıldığı merak ediliyor. İzleyenlerin bir kısmı Cemile hasta mı, o yüzden mi bayıldı derken diğer bir kısım ise Cemile'nin hamile olduğunu öne sürdü. Sık sık bayılan ve midesi bulanan Cemile'nin hamile olduğu düşünülüyor.

Gönül Dağı 20. Bölüm Fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=VIERRrAEoA4