ATV ekranlarında yayınlanan ve rekorlar kıran Kim Milyoner Olmak İster biranda yayın akışından çıkartıldı! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Kim Milyoner Olmak ister programı 3 hafta önce Kardeşlerim dizisi başlamasıyla yayın hayatını sonlandırdı! ATV

ATV ekranlarında yayınlanan ve rekorlar kıran Kim Milyoner Olmak İster biranda yayın akışından çıkartıldı! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Kim Milyoner Olmak ister programı 3 hafta önce Kardeşlerim dizisi başlamasıyla yayın hayatını sonlandırdı! ATV kendi bile inanmadığı Kardeşlerim dizisinin muazzam başarısı sonrası Kim Milyoner Olmak ister ne olacak ne zaman yayınlanacak sorusu yanıt arıyor!

Kim Milyoner Olmak İster final mi oldu?



ATV sevilen programı Kim Milyoner Olmak ister tamamen mi bitti final mi yaptı merak ediliyor! Ancak ilk edindiğimiz bilgiye göre Kim Milyoner Olmak İster final olmadı! Kim Milyoner Olmak İster programı yeni bölümleri ekrana gelecek ancak nasıl ve ne zaman sorusu merak ediliyor!

Ya Pazartesi cumartesi 23:30 sonrası yada Yazın yayınlanacak!

Dönem dizileri kadar yaz dizileri ve yaz tv ekranı da artık büyük bir rekabet içerisinde. ATV kanalında Kim Milyoner Olmak İster programı akıbeti sorduğumuzda gelen cevap "Ya pazartesi ve cumartesi günleri 23:30 sonrası yada yazın yayınlarız" cevabı geldi! Kim Milyoner Olmak İster tamamen bitmedi ancak günü ve yayın tarihi değişebilir. Ancak program ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek!

Kim Milyoner Olmak İster yeni sunucusu kim olacak?



Kenan İmirzalıoğlu aynı Murat Yıldırım'ın olduğu gibi dizi ve film başrol sevgisi yüzünden ara verilen Kim Milyoner Olmak İster programından ayrıldı! Kim Milyoner Olmak İster programı yeni sunucuyla ve yüksek ihtimalle Selçuk Yöntem sunumuyla ATV'de yayınlanacak!

6 Mart cumartesi akşamı Kim Milyoner Olmak İster programı yayınlanmayacak.