MasterChef 11 Ekim kim elendi? TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında bu hafta beklenen eleme gerçekleşti. Geldiği günden beri gideceği gün beklenen yarışmacı programa veda etti.

MasterChef 11 Ekim kim elendi? TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında bu hafta beklenen eleme gerçekleşti. Geldiği günden beri gideceği gün beklenen yarışmacı programa veda etti. Peki MasterChef kim elendi? 11 Ekim 2020 pazar günü MasterChef programına veda eden isim belli oldu.



TV8 ekranlarının sevilen yemek ve lezzet yarışması Masterchef'te kim elendi? Masterchef 11 Ekim Pazar günü elenen isim kim olacak? Instagram'da yaptığı paylaşımlarla son haftalarda Masterchef yarışmasının elenen isimlerini bilen hesaptan yine bir paylaşım geldi! Masterchef'te 11 Ekim Pazar günü kimin eleneceği açıklandı. Peki Masterchef'e 11 Ekim Pazar günü veda edecek sürpriz isim kim? Cevabı haberimizde sizlerle...



TV8 ekranlarında yayınlanan ve yemek - lezzet yarışması olarak izleyicileri ekran başına kilitleyen Masterchef yarışmasında haftanın heyecanı 11 Ekim Pazar günü gerçekleşecek eleme ile son bulacak. Her hafta 1 ismin veda ettiği yarışmaya 11 Ekim Pazar günü veda edecek isim merakla beklenirken Instagram'da yayın yapan bir hesaptan flaş bir iddia geldi. Daha önce de pek çok kez elenen ismi doğru tahmin eden hesaptan yapılan paylaşımda 11 Ekim Pazar günü yani bu hafta Masterchef yarışmasından elenecek isim açıklandı!



11 Ekim Pazar Masterchef'te Kim Elendi? 

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"


11 Ekim Pazar günü Masterchef yarışmasından Walison'un eleneceği iddia ediliyor! Instagram'da paylaşımlar yapan ve geçtiğimiz haftalarda da Masterchef'in elenen isimlerini doğru tahmin eden Instagram hesabının bu haftaki paylaşımında Walison ismi zikredildi. Masterchef yarışmasına elemelerde veda eden ancak geçtiğimiz hafta elenen yarışmacının yerine yarışmaya dahil olan Walison, bu hafta 11 Ekim Pazar günü yarışmadan elenecek!g



Yarışmanın yakışıklı yarışmacısı Walison, Türkçe'yi anlayıp konuşma konusunda iletişim sorunları yaşıyor. Bu haftada Walison'un Emir'e yarışmadan elenmek istediğini söylediği ancak Berker'in sorusuna net cevap veremediği, Berker'in de dokunulmazlığı almasının ardından Walison'u değil Eray'ı söylediği ortaya çıkarken Walison'un yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmak istediği iddiaları tam olarak netleştirilememişti. 



İnstagram'da yayın yapan hesabın paylaşımlarına göre Walisan 11 Ekim Pazar günü Masterchef yarışmasından elenen isim olacak. Ancak tabi ki bu bir iddia ve doğru olup olmadığı 11 Ekim Pazar günü yarışmada kesinlik kazanacak.