TV8 ekranlarında son süratle finale doğru giden MasterChef Türkiye yarışması önümüzdeki hafta içinde final yapacak. MasterChef Türkiye'nin final yapmasının hemen ardından Survivor 2021 yeni sezonu da sonunda ekranlarda izleyicisi ile buluşacak.

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
TV8 ekranlarında son süratle finale doğru giden MasterChef Türkiye yarışması önümüzdeki hafta içinde final yapacak. MasterChef Türkiye'nin final yapmasının hemen ardından Survivor 2021 yeni sezonu da sonunda ekranlarda izleyicisi ile buluşacak. Survivor 2021'de yarışacak isimler yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Pek çok ünlü ismin adı Survivor ile anılmaya başlandı. Survivor 2021'in yarışmacı kadrosunun oldukça başarılı ve iddialı isimlerden oluşacağı biliniyor. Survivor 2021 yarışmacılarından ünlüler takımında belli olan isimlerin ardından Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları da belli olmaya başladı. Survivor 2021 ünlüler takımında resmen yarışmacı olduğu belli olan isimlere bakalım. Issız Adam filminde Alper rolü ile tanıdığımız Cemal Hünal, başarılı oyuncu Öykü Çelik, Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterini canlandıran Batuhan Karacakaya gibi ünlü isimler bulunacak. Survivor 2021 gönüllüler takımında ise yine birbirinden iddialı sporcuların bulunduğu isimler yer alıyor. Survivor 2021 gönüllüler takımında milli güreşçimiz İsmail Balaban, yine İsmail Balaban gibi sporcu Emrecan Yalçın gibi isimler yer alıyor. Bunların dışında 2021 Survivor gönüllüler takımına bir isim daha dahil oldu.

Survivor 2021'in başlamasına sayılı günler kala heyecan da artmaya başladı. Heyecanın hat safada olduğu programın başlamasına sayılı günler kaldı. Acum Medya tarafından resmen duyurulan programın Ocak ayında izleyicisi ile buluşacağı söyleniyor. Survivor 2021 yarışmacıları da açıklamaya başlarken Survivor 2021 yeni sezonun 9 Ocak Pazar akşamı yayınlanmaya başlayacağı söylendi. 9 Ocak 2021 Pazar günü başlayacak olan Survivor'ın gönüllüler takımına bir genç isim daha dahil oldu. Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alacak Çağman Çatay hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor 2021 gönüllüler takımında yarışacak olan Çağman Çatay kimdir ? Çağman Çatay kimdir ?



Çağman Çatay kimdir ?

Survivor 2021 programında yarışacak olan ve gönüllüler takımında ünlüler takımına karşı mücadele edecek olan isimlerden birisi de Çağman Çatay oldu. 2021 Survivor'da yarışmacı olacak genç isim sosyal medyada da oldukça aktif. Çoğu ünlü ile takipleşen ve onlara personel trainerlık yapan Çağman Çatay,, yarışmada yarışacak iddialı isimlerden olmaya aday. 2021 Survivor yeni sezon yarışmacısı Çağman Çatay, sporcudur. Hareket Akademisi adında bir kurumda çalışmaktadır. Çağman Çatay hayatını spora ve sağlıklı yaşamaya adamıştır.