Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV8 kanallarında Türkiye rapçisini arıyor yarışmasının başlayacağı, Geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Şu sıralar herkes Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasına nasıl başvuru yapılacağına merakla araştırmak tayken sizler için Tü

Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV8 kanallarında Türkiye rapçisini arıyor yarışmasının başlayacağı, Geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Şu sıralar herkes Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasına nasıl başvuru yapılacağına merakla araştırmak tayken sizler için Türkiye Rapçisini Arıyor Yarışması başvuru formu ve TV8 başvuruları nereden ve nasıl yapılacağının detaylarını Araştırdık.



Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması Geçtiğimiz aylarda TV8 rap yarışması olarak açıklanmış ve sonrasında da Türkiye Rapçisini Arıyor ismi ile yayınlanacağı belirtilmişti. Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasına nasıl başvuru yapılır ,yeni yarışma programı Türkiye Rapçisini Arıyor Yarışması başvuru formu doldur Tv8 Türkiye Türkiye Rapçisini Arıyorr başvuru formu detayları haberimizde.



Özellikle de yarışma anlamında tüm dünyada izlenen programları kanalı ile ülkemize Sunan Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8 ekranlarında Türkiye Rapçisini Arıyor  yarışmasının başlayacağı açıklanmıştı . Türkiye Rapçisini Arıyor yarışma programı başlayacağı açıklaması akabinde Türkiye Rapçisini Arıyor başvuru formu nereden doldurulacak sorusunun yanıtı da merakla aranmaya başladı. 



Türkiye Rapçisini Arıyor Yarışması başvuru formu başvuru detayları neler.



Türkiye Rapçisini Arıyor başvuru formu doldur

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı


Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ekranlarında Kısa bir süre sonra başlayacak olan Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması çok merak da detayları beklenmekte idi. Rap müzik konusunda kendisini göstermek için merakla yarışmanın başlamasını bekleyen yarışmacı adayları , Türkiye Rapçisini Arıyor nasıl başvuru yapacağım diye sormaktan da kendine geri çekemiyor. 



Acun Ilıcalı'nın Acun Medya ve kendi internet sitesinden ve acunn.com üzerinden yapılacak olan Türkiye Rapçisini Arıyor başvuruları sonrasında detaylar nasıl gelişecek henüz net bir açıklama yapılmadı.



TV8 Basvuru'dan TV8'de yer alan tüm yarışma programları için başvuru yapılabilmektedir. 



Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının logosunun altında bulunan "Başvuru yap" ya da "Videolu başvuru yap" butonlarına basarak başvuru formunu doldurabilirsiniz. Covid-19 sebebi ile sadece videolu başvuruların değerlendirilmeye alınacağının belirtildiği sitede program ile ilgili detaylar paylaşılmadı.