Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile bir dönem beraber olan başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. 30 yaşındaki sempatik ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, kendisini iyi hissetmemesi ve korona olduğu

Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile bir dönem beraber olan başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. 30 yaşındaki sempatik ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, kendisini iyi hissetmemesi ve korona olduğunu düşünmesi üzerine yeni tip koronavirüs testi yaptırdı. Koronavirüs testi yaptıran genç oyuncunun test sonuçları çıktı. Covid-19 test sonuçları çıkan ve sonucun pozitif olduğunu duyuran Yağmur Tanrısevsin, evinde tedavi altına alındı. Sosyal medya hesabından durumu ile güncel bilgi paylaşan Yağmur Tanrısevsin'in mutasyonlu koronavirüse yakalandığı söylendi. Koronavirüse yakalanan Yağmur Tanrısevsin'in sağlık durumu merak ediliyor. Yağmur Tanrısevsin son durumu nasıl? İyi mi?



Koronavirüs gün geçtikçe daha hızlı ve daha fazla yayılmaya başladı. Yasakların da gevşetilmesi ve kaldırılmasıyla insanlar soluğu sokaklarda ve mekanlarda aldı. Başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin, koronavirüs testinin pozitif çıktığını takipçilerine, Instragram hesabından duyurdu. Kendisini iyi hissetmemesi ve çok hasta olmasından sonra şüphelenen Yağmur Tanrısevsin, koronavirüs testi yaptırdı. Yaptırdığı Covid-19 testleri pozitif çıkan Tanrısevsin, evinde gözlem altına alındı.

Başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in mutasyonlu koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Yağmur Tanrısevsin'in komşularının koronavirüs olduğu ve güzel oyuncuya da komşularından koronavirüs geçtiği söylendi. Evinde tedavi görmeye başlayan ve karantinada olan Yağmur Tanrısevsin'in son sağlık durumu merak ediliyor. Mutasyonlu koronavirüse yakalanan Yağmur Tanrısevsin'in sağlık durumu nasıl, iyi mi? Ağır mı atlatıyor?

Yağmur Tanrısevsin Sağlık Durumu

Koronavirüse yakalanan Yağmur Tanrısevsin'in sağlık durumu merak ediliyor. Evinde tedavi altında olan Yağmur Tanrısevsin'in sağlık durumu iyi. Herhangi bir yan etki ya da ağır geçirme durumu yaşamayan Yağmur Tanrısevsin, evinde ilaçlarını alıp bol bol dinleniyor.



Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

Güzelliği ve sempatikliği ile izleyenlerin beğenisini kazanmayı başaran Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 yılında Mersin'de doğmuştur. 30 yaşında olan Yağmur Tanrısevsin, Mersinlidir. Mersin'de doğup büyüyen Yağmur Tanrısevsin, eğitim hayatının büyük bir çoğunluğunu da memleketi olan Mersin'de tamamlamıştır. 30 yaşındaki Yağmur Tanrısevsin, İstanbul'da Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünde okumuştur. İstanbul'a üniversite eğitimi için gelen Yağmur Tanrısevsin, oyunculuğa da yavaş yavaş giriş yapmıştır.,

The Tragedy adındaki korku filmde Jennifer karakterine hayat vermiştir. Sonrasında pek çok reklam filminde oyunculuk yapan Yağmur Tanrısevsin, Adını Feriha Koydum dizisiyle oyunculuğa asıl olarak giriş yapmıştır. Adını Feriha Koydum dizisinde Ece karakterine hayat vermiştir. Yağmur Tanrısevsin asıl ününü ise Güneşi Beklerken dizisiyle yapmıştır. Güneşi Beklerken dizisinde zengin bir ailenin blumia hastası ve çok hassas bir kızını canlandırmıştır. Yağmur Tanrısevsin'in Güneşi Beklerken dizisindeki rolü Melis Güzel olmuştur. Ardından sinema filmlerinde de rol almaya başlamıştır. Yağmur Tanrısevsin, Geniş Aile: Yapıştır filminde Çağla karakterine hayat vermiştir. Geniş Aile: Yapıştır filminden sonra Yağmur Tanrısevsin, Aşk Ağlatır filminde rol almıştır. Başarılı oyuncu Kaçak, Bana Baba Dedi gibi dizilerde de kamera karşısına geçmiştir. Son olarak Yağmur Tanrısevsin, Show TV'de yayınlanan Mayıs Kraliçesi dizisinde başrol oynamıştır.

Yağmur Tanrısevsin evli mi değil mi merak ediliyor. Başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin evli değildir, hiç evlenmemiştir. Bir dönem Oğuzhan Koç ile sevgili olan Yağmur Tanrısevsin şimdilerde yalnızdır. Yağmur Tanrısevsin'in boyu 1.70 metredir.