Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı ATV'nin iddialı dizisi Akıncı başladı. Yılın ilk günü izleyicisi ile buluşan Akıncı dizisine övgü yağıyor.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı ATV'nin iddialı dizisi Akıncı başladı. Yılın ilk günü izleyicisi ile buluşan Akıncı dizisine övgü yağıyor. Sıra dışı konusu ve etkileyici oyuncu kadrosu ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Cuma günlerinin favori dizisi olmaya aday olan Akıncı dizisinin oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Genç ve dinamik kadrosu ile yetenekli isimlerin yer aldığı Akıncı dizisinde kimler oynuyor ? Akıncı dizisinin başrol oyuncusu olan Şükrü Özyıldız'a dizide güzel oyuncu Büşra Develi eşlik ediyor. ATV'nin yeni dizisi olan Akıncı'da Nergis karakterine hayat veren Büşra Develi'nin hayatı merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Peki, Akıncı Nergis kimdir ? Akıncı Nergis karakteri kimdir ? Akıncı dizisinde Nergis karakterine hayat veren oyuncu kimdir ? Büşra Develi kimdir, boyu kaç, sevgilisi kim ? Büşra Develi oynadığı diziler nelerdir ?


Akıncı Nergis kimdir ?


Akıncı dizisinde yer alan Nergis karakteri merak uyandırdı. Akıncı dizisinde yer alan Nergis karakteri kimdir ? Büşra Develi'nin dizide hayat verdiği Nergis karakteri, başarılı bir gazetecidir. Akıncı dizisinde Nergis karakterinin amacı mesleği olan gazetecilik alanında başarılı olmak ve tanınmak istemesidir.

Büşra Develi Kimdir ?


Akıncı dizisinde Nergis karakterine hayat veren Büşra Develi'nin hayatı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Büşra Develi, 25 Ağustos 1993'te İzmit'te doğmuştur. Fi dizisi ile büyük başarı yakalayan güzel oyuncu Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile tanınmıştır. Güzel fiziği ve uzun boyu ile Büşra Develi, izleyenlerin dikkatini çekiyor. Akıncı'nın Nergis'i Büşra Develi'nin boyu 180'dir. Büşra Develi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumuştur.

Büşra Develi oynadığı diziler;


Tatlı Küçük Yalancılar- Selin,

Tatlı İntikam- Rüzgar,

Mehmed: Bir Cihan Fatihi- Eleni,

Fi- Bilge.

Büşra Develi oynadığı filmler;


Ayla- Nimet,

Bitmiş Aşklar Müzesi,

Hadi Be Oğlum,

Arada-Lara.