Arka Sokaklar Servan karakteri ile diziye dahil olacak olan oyuncu Serhat Midyat şu sıralar dizi medyasının en çok konuşulan isimlerinden olmakta. On yılı aşkın süredir bizlerle Arka Sokaklar dizisine gün gün yeni oyuncuların dahil olduğunu görmekteyiz .

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Arka Sokaklar Servan karakteri ile diziye dahil olacak olan oyuncu Serhat Midyat şu sıralar dizi medyasının en çok konuşulan isimlerinden olmakta. On yılı aşkın süredir bizlerle Arka Sokaklar dizisine gün gün yeni oyuncuların dahil olduğunu görmekteyiz . İşte Bunlardan biri de Servan karakteri ile karşımıza çıkacak olan Serhat Midyat olmakta iken Arka Sokaklar'ın final yapmaya hiçbir niyeti yok gibi durmakta. Daha da çok cuma akşamları reytingleri üzerine toplayan Arka Sokaklar on yılı aşkın süredir Herkesin gönlünde taht kurmakta. Biz de sizler için Arka Sokaklar'a dahil olan karakter Servan ve Arka Sokaklar dizisinde katılan Serhat Midyat kimdir Serhat Midyat hangi dizilerde oynamıştır gibi sorularınızı yanıtlamak istedik.


Arka Sokaklar Servan kimdir? Nasıl bir karakterdir?


Arka Sokaklar dizisine yeni Can suyu olmaya hazırlanan Serhat Midyat dizide kötü bir karakter ile karşımıza çıkacak. Rıza babanın baş düşmanı olarak karşımıza çıkacak olan servan karakteri Peki sevilmeyecek ve Rıza Babanın Peşinde olacak. İşte Arka Sokaklar dizisinde servan karakteri bu şekilde karşımıza çıkacak ile iken Servan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Serhat Midyat hakkında biraz bilgi topladık


Serhat Midyat kimdir


1966 yılı doğumlu olduğunu öğrendiğimiz Serhat Midyat istanbulludur. Oyunculuk eğitimi sonrasında 2005 senesinde son çıkış isimli diziyle kariyerini başlatmıştır. Öte yandan Avlu dizisinin konuk oyuncusu olan Serhat Midyat genelde kötü karakterler ile karşımıza çıkmıştır öte yandan halka dizisinde alttan karakterini canlandıran Serhat Midyat bu yapımdan ödül almıştır.