Bir Ankara Polisiyesi olan Behzat Ç. uzun bir aradan sonra yeniden izleyicisi ile buluşacağını duyurdu.

Bir Ankara Polisiyesi olan Behzat Ç. uzun bir aradan sonra yeniden izleyicisi ile buluşacağını duyurdu. Ünlü yazar Emrah Serbes'in Aynı isimli romanından uyarlanarak yazılmış olan Behzat Ç. 2010 yılında ekranlara gelmeye başlamış ve ara vermeden 3 sezon yayınlanmıştır. Polisiyenin yanında hayatın gerçeklerini, dramı, aşkı, kimsesizliği ve hayatla mücadeleyi anlatan Behzat Ç. yeniden çekilecek. Uzun yıllardır ekranlara gelmese de hala yayınlandığı zamanki etkisini sürdüren Behzat Ç.'nin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Serdar Akar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Behzat Ç. dizisinin başrol oyuncusu büyük bir merakla bekleniyor. Geçtiğimiz sezonlarda Behzat Ç. dizisinin başrol oyuncusu usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'ydu. Behzat Ç.'nin yeni çekilecek olan bölümlerinde başrolün hangi oyuncu olacağı, Behzat Ç.'yi kimin oynayacağı merak ediliyor. Behzat Ç. başrol oyuncusu için pek çok ünlü isme teklif gitse de herkes özellikle bir ismi istiyor. Peki, Behzat Ç. yeni başrolü kim olacak? Başrolü kim oynayacak?



Yapımcılığını Adam Film'in üstlendiği Behzat Ç. dizisi yeniden çekilmeye başlanıyor. Mayıs ayında çekimlerine başlanması planan Behzat Ç. oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizinin cast ekibi hem başrol hem de yardımcı oyuncular için birçok başarılı oyuncu ile görüşmelere başladı. Dijital platformda yayınlanması planlanan Behzat Ç. dizisi televizyon ekranlarında yayınlanmayacak. Popüler dijital dizi platformlarından olan Blu TV'de yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunda konusu ne olacak, karakterleri ve oyuncuları merak ediliyor. Behzat Ç. dizisinin eski başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun yeni sezon kadrosunda olmayacağı konuşuluyor. Behzat Ç. dizisine Erdal Beşikçioğlu yerine başka bir usta oyuncu gelecek. Behzat Ç.'nin yeni başrolü kim olacak? Hangi oyuncu oynayacak?

Behzat Ç. Yeni Başrolü Kim Olacak?

19 Eylül 2010 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasına giren Behzat Ç. yeniden çekilecek. Polisiye ve dramı harmanlayan Behzat Ç. dizisinin yeniden çekimlere başlamasına karar verilmesiyle birlikte dizinin yeni oyuncuları da merak konusu oldu. Behzat Ç. dizisinin oyuncu kadrosu için cast ekibi sıkı bir çalışma sürdürüyor. Behzat Ç. yeni sezonda eski başrol oyuncusu olan Erdal Beşikçioğlu'nun oynaması bekleniyordu. Ancak gelen bilgilere göre Erdal Beşikçioğlu kesin olarak Behzat Ç. dizisinde oynamayacak. Son olarak Çocukluk dizisinde oynayan Erdal Beşikçioğlu çoktan başka bir diziyle anlaşma yaptı. Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. dizisinde oynamayacağını kesin olarak duyurdu. Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. açıklamasından sonra izleyenler Behzat Ç. başrolünün kim olacağını araştırmaya başladı. Behzat Ç. başrol oyuncusu için birçok usta isimle görüşmeler devam etse de özellikle bir isme kesin gözüyle bakılıyor.



Behzat Ç. dizisinde başrol oyuncu olarak Kurtlar Vadisi dizisinde Büyük İskender rolünü oynayan usta oyuncu Musa Uzunlar olması bekleniyor. Kurtlar Vadisi'nde Büyük İskender karakterine hayat veren usta oyuncu Poyraz Karayel dizisinde de Bahri Umman karakterini oynamıştır. Birçok başarılı ve iz bırakan dizide yer alan Musa Uzunlar ile Behzat Ç. dizisi için görüşmeler başladı. Behzat Ç. dizisinin senaristi olan Ercan Mehmet Erdem'in de Behzat Ç. başrolü için Musa Uzunlar'ı önerdiği söylendi. Musa Uzunlar ile Behzat Ç. başrol için görüşmelere başlandı. Musa Uzunlar'ın dizi için sıcak baktığı ve kabul edeceği söyleniyor. Behzat Ç. başrol oyuncusunun belli olmasının ardından dizinin kesin çekim tarihi de belli olacak.

Erdal Beşikçioğlu Neden Behzat Ç.'de Oynamıyor?

2010 yılında ekranlara gelen ve izleyenlerde büyük etki bırakan Behzat Ç. dizisinin başrol oyuncusu olarak Erdal Beşikçioğlu yer alıyordu. Behzat Ç. dizisi yoğun istek üzerine yeniden çekilmeye başlanacak. Yeniden çekimlerine başlanacak olan Behzat Ç. dizisi hakkında en çok merak edilen ise başrol oyuncusunun kim olacağıdır. Behzat Ç. dizisinde Erdal Beşikçioğlu kesin olarak yer almayacak. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Star TV'de yayınlanacak yeni bir dizide yer alacak. Başka bir dizi projesi için imza atan Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç.'de yer almayacağı da böylece kesinleşti.



Behzat Ç. Çekimleri Başladı Mı?

Polisiye, dram ve heyecan dolu olan Behzat Ç. dizisinin yeniden başlayacağı duyuruldu. Dijital platform olan Blu TV'de yayınlanacak olan Behzat Ç. 40'ar dakikalık 9 bölümden oluşacak. Polislikten atılmış ancak hayatını suçluları bulmaya, haklıların hakkını haksızlardan almaya adamış olan Behzat Ç. ve çözdüğü cinayetleri anlatan dizinin oyuncu kadrosu tamamlanmaya başladı. Dizinin başrol oyuncunun da belli olmasıyla Behzat Ç.'nin 15 Mayıs gibi çekimlerinin başlaması bekleniyor. Mayıs ortasında çekimlerinin başlaması planlanan Behzat Ç. dizisinin çekimleri Ankara'da gerçekleşecek.