Televizyon tarihin en büyük transferi gerçekleşiyor! Dizi sektöründe görülmemiş değişiklik! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Çukur öyle bir ismi transfer ediyor ki. Çukur'a bomba transfer geliyor! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Çukur dizisi e

Televizyon tarihin en büyük transferi gerçekleşiyor! Dizi sektöründe görülmemiş değişiklik! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Çukur öyle bir ismi transfer ediyor ki. Çukur'a bomba transfer geliyor! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Çukur dizisi efsane isimle sezona devam edecek!

Kırmızı Oda Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya Çukur'da!

Türk dizi tarihinde yılın transferi gerçekleşiyor! Hikayesi çok yakında bitecek Delikanlı Sadi Kırmızı Oda dizisinden ayrılıyor! Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine aynı karakterle giriyor! Daha önce aynı kanal ve aynı yapım şirketlerinde birçoğunda gördüğümüz dizi oyuncu transferi ilk defa farklı bir kanalda farklı bir yapım şirketiyle gerçekleşiyor!

Kırmızı Oda'dan ayrılıyor!

TV8 ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'da bu hafta ayrılık yaşanacak. Delikanlı Sadi karakteriyle çok sevilen ve sosyal medya da paylaşımları olay olan Erkan Petekkaya Çukur'a imzayı attı! Kırmızı Oda dizisinde yerini başka bir jöne bırakacak Erkan Petekkaya çok sevilen karakterle Çukur'da! Delikanlı Sadi Kırmızı Oda dizisinden çıkarak Çukur'a aynı rolle girecek!

Erkan Petekkaya büyülüyor!

Kırmızı Oda dizisinde kısa süreli rolü sonrası o kadar sevilen oyuncu rolü uzatılmıştı. Hatta Doğduğun Ev Kaderindir dizisine de Erkan Petekkaya konuk olmuştu! Erken Petekkaya Delikanlı Sadi karakteri videoları kısa sürede rekorlar kırıyor.

Aşiret geliyor!

Çukur son bölümde Aşiret de geliyor! Salı akşamları kısa süreliği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine giden sevilen oyuncu Mohammed Cangören Çukur dizisine geri dönecek ve dizi yeniden rekor kırmaya çalışacak! Çukur hem Aşiret hem Delikanlı Sadi girişiyle bambaşka bir bölüm seyrettirecek!

Çukur'da ayrılık yaşanacak..

Bu akşam ekranlara gelen Çukur dizisinde ayrılık yaşanacak. Finale doğru giden Çukur ilk bölümden itibaren yer alan Kubilay Aka canlandırdığı Celasun karakteri diziden çıkacak ancak dizi Delikanlı Sadi gelmesiyle bambaşka bir boyut kazanacak.

Çukur final kesin olacak mı?

Bu kadar transfer ve yeni hikayeleriyle Çukur yine de final yapacak. Show TV Çukur dizisinde final kararı tamamen kanalla ilgili bir durum. Show TV dizilerden tek tek vazgeçiyor. Ara yerde Çukur dizisi de bitiyor! Aslında kesin gözüyle bakılan 5. sezon olacaktı ancak Çukur 5. sezon ekranlara gelmiyor!