Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur bu akşam 110. bölümüyle ekranlara geldi.

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur bu akşam 110. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Hazal Subaşı'nın paylaştığı dizide Subaşı'nın hayat verdiği Nehir, sırra kadem bastı. Peki Çukur nehir neden gitti? Hazal Subaşı neden ayrıldı? İşte detaylar...

Çukur dizisi yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 4 Ocak Pazartesi akşamı 110. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Çukur'da şoke eden bir ayrılık yaşandı. Diziye bu sezon katılan ve Nehir'i canlandıran Hazal Subaşı, Yamaç'a veda etti. Hal böyle olunca Çukur Nehir neden ayrıldı? Hazal Subaşı Çukur'a veda mı etti? aranmaya başladı. Öte yandan Hazal Subaşı'nın özel hayatı da merak edildi. Peki Hazal Subaşı kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim


Çukur Nehir neden gitti?


Geçtiğimiz haftalarda Kalkan Erdenet tarafından kaçırılan ve az daha ölecek olan Nehir, Yamaç tarafından kurtarıldı. Yamaç, Nehir'i güvenli bir yere götürdü ve yanına da Medet'i bıraktı. Ancak Medet'i yaptığı menemenlerden sıkıldığını söyleyerek oyuna getiren Nehir, Medet'i oyuna getirerek kaçtı.

Yamaç'a bir not bırakan Nehir, kendi ve bebeği için bu kararı verdiğini söyledi. Böylece Çukur'da Nehir'e hayat veren Hazal Subaşı diziye veda etti. Bu yaşananların ardından Hazal Subaşı'nın Çukur'a dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

Hazal Subaşı kimdir? Sevgilisi kim


Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1996 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okuyan Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 3.seçilmesinin ardından oyuncu olmaya karar vermiş ve eğitimler almıştır.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve baş rolünü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile ilk defa oyunculuk deneyimi yaşamış ve başrol oynayarak ilk çıkışını burada yakalamıştır. Hazal Subaşı, en son Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisinin kadrosunda yer almıştır.


Öte yandan daha önce Erkan Meriç ile aşk yaşayan Hazal Subaşı; bir süredir Çukur dizisindeki rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşıyor.