Akrep dizisi nerede çekiliyor ? Star TV ekranlarında çok iddialı olarak bu akşam başlayacak olan Akrep dizisi hakkındaki tüm detayları sizler için Araştırdık. Geçtiğimiz haberimizde Akrep dizisinin oyuncu kadrosunu paylaşmıştık.

Akrep dizisi nerede çekiliyor ? Star TV ekranlarında çok iddialı olarak bu akşam başlayacak olan Akrep dizisi hakkındaki tüm detayları sizler için Araştırdık. Geçtiğimiz haberimizde Akrep dizisinin oyuncu kadrosunu paylaşmıştık.  Şimdi de akrep dizisi nerede çekiliyor araştırmanızın yanıtını ilan365 olarak sizler için paylaşıyoruz . Akrep dizisinin seti nerede? Akrep dizisi nerede çekiliyor ? işte çok merakla araştırılan akrep dizisi hakkındaki tüm detaylar

İstanbul'da çekilen dizilerin çoğunun nedense semt olarak Beykoz'da çekilmesi çok da alışılagelinmiş bir durum olarak karşımıza çıkmakta iken Akrep dizisinin çekimlerinin Büyük bir kısmı İstanbul Beykoz'da çekilirken geri kalan sahnelerde İstanbul Büyükçekmece Gölü'nde çekilen sahneler gözler önüne seriliyor.

Akrep dizisi de Beykoz eski Kundura fabrikasında


Akrep dizisinin geri kalan kısmının Beykoz'da bulunan eski Kundura fabrikasında kurulmuş olan film platosunda çekildiğini de sizlere söyleyebiliriz. İç çekimleri Beykoz eski Kundura fabrikasında yer alırken bazı sahnelerde Kocaeli Darıca ilçesinde özel ayarlanmış olan platolarda çekindiği de yapılan açıklamalar arasındaki yerini alıyor.

Çoğu dizi de olduğu Akrep dizisi çekim yerleri arasında Beykoz eski kundura farikasını görmekteyiz. Herkes Akrep dizisi dahil çoğu dizinin çekim yeri olarak beykoz eski kundura fabrikası olduğunu merak ederken, orada büyük platolara müsait alanların yer aldığını söyleyebiliriz