Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo, Kurtlar Vadisi'nin oyuncularını toplayınca akıllara o soru geldi. Kurtlar Vadisi Kaos ve Ramo birleşti mi? Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı Ramo'ya Kurtlar Vadisi'nin efsanevi kadrosu dahil olmaya

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo, Kurtlar Vadisi'nin oyuncularını toplayınca akıllara o soru geldi. Kurtlar Vadisi Kaos ve Ramo birleşti mi? Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı Ramo'ya Kurtlar Vadisi'nin efsanevi kadrosu dahil olmaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi Kaos ilk bölümünde Ramo sürprizi mi yaşanacak?

Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı Ramo dizisi giderek Kurtlar Vadisi havası veriyordu. Son olarak Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncularını tek tek kadrosuna katan Ramo için ortaya şok bir iddia atıldı. Ramo'ya son olarak katılan Atilla Olgaç seyircileri heyecanlandırdı.

Ramo'nun yeni bölüm fragmanında Atilla Olgaç'ın canlandırdığı karakter diziyi tam anlamıyla Kurtlar Vadisi'ne çevirdi. Kurtlar Vadisi dizisinde Kılıç karakterini canlandıran konseyin önemli isimlerinden biri olan karaktere hayat veren Atilla Olgaç Ramo'nun son fragmanını adeta salladı.

Ramo dizisinin 35. bölüm fragmanda Atilla Olgaç, "Sana güvenmem ve seni öldürmem için bir sebep söyle" diyerek herkesi kurşunladı. Bu fragman Kurtlar Vadisi'ni hatırlattı.

KURTLAR VADİSİ HATIRLANDI

Yakında seyirci ile buluşacak olan Kurtlar Vadisi Kaos'un senaryosunun tamamlandığı öğrenilmiş ve büyük sürprizlerle döneceği belirtilmişti. Kurtlar Vadisi Kaos için, Ramo ile işbirliği yapacak iddiaları ortalığı karıştırdı. Özellikle yabancı ülkelerde yapılan 2 dizinin birleştirilmesi Kurtlar Vadisi Kaos ve Ramo için de bekleniyor.

Daha önce de Leyla ile Mecnun dizisi ve Behzat Ç birleştirilmiş ve ortaya çok konuşulan 2 bölüm çıkmıştı. Ramo'nun da Kurtlar Vadisi Kaos ile iş birliği yapması dizinin hayranları tarafından şimdilik ilgiyle karşılandı. Ancak Kurtlar Vadisi'nin kemik kitlesi ile bu dedikodulardan hoşlanmadı.

Senaryosu tamamlanan ve kadro çalışmalarının yapıldığı Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kurtlar Vadisi Kaos'ta ses getirmesi için ilk bölümlerde büyük sürprizlerin yaşanması bekleniyor.