Fox ekranlarının uzun soluklu asker dizisi Savaşçı, geçtiğimiz haftalarda 5. sezonuyla izleyici karşısına çıkmıştı.

Fox ekranlarının uzun soluklu asker dizisi Savaşçı, geçtiğimiz haftalarda 5. sezonuyla izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak Savaşçı'nın stok bölümlerinin bitmesi ve yeni sezon çekimlerinin başlamaması kafaları karıştırırken Fox TV'den şok bir hamle geldi. Savaşçı'yı yayın akışından kaldıran Fox, pazar akşamlarına Öğretmen dizisinin koydu. Hal böyle olunca Savaşçı neden final yaptı? Bitti mi? Başka kanala geçecek mi gibi sorular her yerde aranmaya başladı.



Başrollerini Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin paylaştığı Savaşçı dizisi Bordo Bereliler'e bağlı Kılıç Timi'nin efsanevi hikayesini ekranlara taşıyordu. Çekimleri Eskişehir'de yapılan Savaşçı dizisi yıllardır pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyordu. Ancak pandemi nedeniyle geçtiğimiz sezona erken veda eden, yeni sezonda da 99. bölüme kadar ekranlara gelen dizi yarın yani 4 Ekim yayın akışında görünmeyince izleyiciler endişelendi. 



Çünkü yıllardır maddi sıkıntılar sebebiyle zaman zaman Savaşçı dizisinde problemler yaşayan Limon Yapım Savaşçı dizisinin pandemi dönemi öncesi çekilen 3 bölümü 13 – 20 – 27 eylül tarihlerinde yayınladı. Böylece Savaşçı'nın stok bölümleri de bitti. Öte yandan Fox TV'nin Savaşçı'yı yayın akışından kaldırması ve yerine Öğretmen dizisinin koyması Savaşçı bitti mi? Savaşçı dizisi neden final yaptı gibi soruların merak edilmesine sebep oldu. 



Savaşçı bitti mi? Neden final yaptı



Savaşçı dizisinin bitip bitmeyeceğini henüz bilmiyoruz ancak dizinin yayın akışından kaldırılması ve yerine Öğretmen'in getirilmesi ihtimalleri daha da kuvvetlendirdi. Tabi konuyla ilgili kanaldan da Limon Yapım'dan da bir açıklama gelmedi.



Ancak yıllardır yüksek reytingler elde eden ve sevilerek izlenen bir dizinin yayın gününün kolay kolay değişmeyeceğini hesaba katarsak Savaşçı tam anlamıyla bir final yapamadan ekranlara veda edecektir.



Bunun en büyük nedeni ise Limon Yapım'ın uzun süredir yaşadığı ve ister istemez Savaşçı dizisinde çalışan herkesin de etkilendiği maddi sıkıntılar oldu. 



Savaşçı 100. bölüm yayınlanacak mı? Ne zaman

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!


Savaşçı dizisi yukarıda da söylediğimiz gibi 4 Ekim akşamı kesin olarak ekranlarda olmayacak. Peki Savaşçı 100. bölüm ne zaman yayınlanacak?



Anladığımız kadarıyla Savaşçı ekibi, bir daha sete çıkmayacak. Haliyle Savaşçı 100. bölüm hiçbir zaman izleyici karşısına çıkmayabilir.