Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda 16 Nisan Cuma yani bu akşam 33. bölümüyle ekranlara geliyor.

Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl? Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl?
Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda 16 Nisan Cuma yani bu akşam 33. bölümüyle ekranlara geliyor. Zafer ve Nihal çiftinin hikayesi tüm derinlikleriyle izleyicilere aktarılmaya devam ediyor. Karısı Nihal'in zamanlı zamansız bayılması nedeniyle Doktor Hanım'a gelen Zafer, aslında eşini sevmediğinden bahsetti.  Almanya'da öğrenciyken Maria adında birine aşık olmuş ancak sevdiğine kavuşamamış. Çünkü Zafer, babasının istediği Nihal'le evlenmek zorunda kalmış. Dizinin yeni bölümünde de Zafer, o yıllarda yaşadıklarını ve Maria'ya aşkını Doktor Hanım'a anlatmaya devam ediyor. Haliyle izleyenler de Kırmızı Oda Maria kimdir? Zafer'in büyük aşkını kim canlandırıyor aramaya başladı. İşte detaylar...


Kırmızı Oda Maria Kim? Gerçek adı ne


Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde bar sahnesinde görünün Maria, Zafer'in büyük aşkıdır. Sarı saçları ve renkli gözleriyle Zafer'i etkileyen Maria, onun biricik sevdiğidir. Ancak babası Vahit nedeniyle Maria'ya kavuşamamıştır. Zafer, Nihal'le evlenmesine rağmen Maria'yı hiç unutmamıştır.

Dizide de Zafer'in sevdiği kadın Maria'ya güzel oyuncu Derya Taşbaşı hayat veriyor. Gelelim Derya Taşbaşı nereli, kaç yaşında gibi soruların yanıtlarına...

Kırmızı Oda'nın Maria'sı Derya Taşbaşı kimdir?


Derya Taşbaşı, 24 Mayıs 1985 yılında Almanya’nın Möchnegladbach şehrinde doğdu. İlköğretim ve liseyi Köln'de tamamlayan Taşbaşı, bir AB projesi üzerine 2004'te İstanbul'a geldi, projeden sonra Türkiye'de kalmaya karar verdi.

İstanbul Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümüne girerek bu alanda bir takım yarışmalara katıldı ve ödüller kazandı. Ayrıca bir dönem Milano Domus Akademi'de burslu olarak eğitim aldı.

Okuldan sonra oyunculuk ve sunuculuk yapmaya başlayarak birçok dizide oyunculuk ve birçok programda sunuculuk yaptı. İlk olarak Hamdi Alkan'ın Arka Sıradakiler dizisinde Yasemin karakteri ile tanıdığımız daha sonra TRT Spor kanalında Haydi Spor'a adlı programı sunmaya başladı.

TRT'den sonra Kanal 7'de Uçan Halı adlı programda sunuculuk yapan Derya Taşbaşı, dünyanın birçok ülkesine seyahat ederek çeşitli kültürleri tanımamıza yardımcı oldu. Daha sonra ise tekrar TRT'ye dönen Derya Taşbaşı, TRT Avaz'da Türk Dansları adlı programı sundu.

2012 yılında Haram dizisinde Zührem Hatun'u canlandıran Derya Taşbaşı, 2014 yılında Ötesiz İnsanlar dizisinde Yaprak'ı oynadı. Derya Taşbaşı, 2014 yılında yönetmen Selim Bayraktar ile evlendi. 2016 yılında boşandı.

2015-2016 yılları arasında yayınlanan Her Yer Türkiye adlı programda yine birçok ülkeye seyahat ederek izleyiciye bu ülkeler ile ilgili bilgiler aktardı. Son olarak Show Dünyası adlı programı sunan Derya Taşbaşı, oyunculuk ve sunuculuk çalışmalarına devam ediyor.

Derya Taşbaşı'nın rol aldığı yapımlar

  • Ötesiz İnsanlar - Yaprak

  • Harem - Zührem Hatun

  • Kolej Günlüğü - Selin

  • Kanıt

  • Recep İvedik 2

  • Arka Sıradakiler - Yasemin

  • Organi Aşk Hikayeleri