Üç sezondur TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef heyecanı geçtiğimiz hafta tam anlamıyla başladı. İki haftadır takım oyunları, dokunulmazlıklar ve eleme oyunuyla kendilerini gösteren yarışmacılardan berk bir hayli dikkat çekti.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı

Üç sezondur TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef heyecanı geçtiğimiz hafta tam anlamıyla başladı. İki haftadır takım oyunları, dokunulmazlıklar ve eleme oyunuyla kendilerini gösteren yarışmacılardan berk bir hayli dikkat çekti. İki haftadır mavi takımda çalışan ve elinden geleni yapan Berk İlter kimdir? Yaşı kaç? Memleketi neresi





MasterChef Berk kimdir? Kaç yaşında



Berk İlter, 20 yaşında. Aşçı. Yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 13 yaşından beri mutfaklarda olan ve yurt dışında eğitim alan Berk İlter, aslen Tokatlı. Berk İlter, MasterChef Türkiye’nin ilk turunda General Tso Chicken yemeği ile jüri karşısına çıktı. Başarılı bir tabak çıkaran Berk İlter, üç evet oyu alarak üst tura çıkmayı başarmıştı.



26 Ağustos akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda Berk, Mehmet Şef'e en yakın yemeği yapmaya çalışırken, hardal köpüğüne çok fazla tuz koydu. Bu nedenle ilk üçe giremeyen Berk'e, Somer Şef; "O tuz sorunu olmasaydı sen kazanırdın büyük ihtimalle" dedi.



 Berk İlter aktif bir hesaba sahip. Bin 72 kişinin takip ettiği profilinde 565 hesap takip listesinde bulunmaktadır. @berk_ilter profilinden takip edebilirsiniz.