Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ekranlarında rekorlara doymayan bir yarışma programının bu akşam yani 18 Ekim eleme gecesi de kimin elendiği sorusu ile tamamlandı . Peki 18 Ekim masterchef bu akşam kim elendi? 18 Ekim'de Masterchef'te kim gitti? soruları cev

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ekranlarında rekorlara doymayan bir yarışma programının bu akşam yani 18 Ekim eleme gecesi de kimin elendiği sorusu ile tamamlandı . Peki 18 Ekim masterchef bu akşam kim elendi? 18 Ekim'de Masterchef'te kim gitti? soruları cevaplandı.

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?


Gerek birbirinden leziz yemeklerin  , lezzetlerin tariflerini öğrenmek, gerek Şef adaylarının heyecanına ortak olmak, gerekse de yarışma severler için yerinin çok farklı olduğunu bildiğimiz Masterchef yarışmasının ortasına gelindi bile.



Master Chef Türkiye 17 ekim  birincisi kim oldu? Master Chef Türkiye bu akşam kim elendi? bu akşam masterchef kim elendi? kim gitti ? gibi sorular şu sıralar yarışmanın bitmesi akabinde çok araştırılırken Biz de çok severek izlediğinizi bildiğimiz masterchef yarışması hakkında detayları Araştırdık . Eğer ki Masterchef 18 Ekim kim elendi ? sorusunu soruyorsanız sitemize ulaşacaksınız ve kolayca hiç yorulmadan MasterChef Türkiye 18 Ekim kim elendi? sorusunun cevabını bulacaksınız. Tv8 ekranında yayınlanan fenomen yemek yarışmasında dün akşam oynanan son dokunulmazlık oyununun ardından eleme adayı potasına giren MasterChef Tanya Kilitkayalı, 18 Ekim 2020 Pazar yani bu akşam ekrana gelecek MasterChef eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim olacağı iddia edildi. Son dakika 18 Ekim Masterchef kim elendi? sorusunun cevabı da belirlendi



18 Ekim Masterchef bu akşam kim elendi?



Yayınlandığı her bölümünde eş zamanlı olarak başlayan dizileri alt eden MasterChef yarışmasının Özellikle de eleme Geceleri çok merakla araştırılıyor. TV8 ekranlarına rekora Taşıyan MasterChef yarışmasında gerek yapılan lezzetli yemekler gerekse de o lezzetlerin sunum şekilleri ünlü ve İşinin ehli Şef jürilerin oylaması ile puanlanırken, 18 Ekim akşamı da belirlenen isimler




  • Uğur

  • Tanya

  • Didem

  • Özgül

  • Esra

  • Emir



olmak da iken Master Chef 18 Ekim Tanya mı elenecek Özgül mü elenecek sorusu cevabını bulmak üzere....



18 Ekim masterchef eleme adayları kimler?



17 Ekim Cumartesi gecesi yayınlanan MasterChef 79. bölümde, dokunulmazlık oyunu heyecanı sonra erdi. Özel konuklar mavi ve kırmızı takımın yaptıkları yemekleri tattıktan sonra kazanan takımı belirleyen oylarını kullandı.



Şefler stüdyoda oyları tek tek sayarak kazanan takımın, kırmızı takım olduğunu açıkladı. Bu sonucun ardından mavi takım kendi arasında bir de bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti.



Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan karışık Ege otlarından yemek yapmaları istendi. Yapılan bireysel dokunulmazlık oyunu sonucu kazanan Ebru oldu.



. Masterchef Türkiye kimin elendiği sorusu çok sorusu ve masterchef 118 Ekim kim elendi sorula8nın cevapları açıklandığı anda haberimizde olacaktır...