Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Ramo ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin final tarihi açıklandı.

Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Ramo ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin final tarihi açıklandı. Peki Ramo dizisi neden final yapacak? Show TV'den gece yarısı üzücü haber geldi! Ramo dizisi final yaparak ekran macerasını tamamlıyor!

Ramo final yapıyor!

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisinin veda tarihi belirlendi. Ramo dizisi 2 yıllık ekran macerasının ardından final yapacak.

Ramo Final tarihi açıklandı!

Ramo dizisi hayranlarına kötü haber geldi. Adana'da başlayan macera İstanbul'da son bulacak. Dizinin final tarihi de açıklandı. Kanal ve yapım diziye 3. sezon onayı vermedi.

YİĞİT ÖZŞENER VE OLGUN ŞİMŞEK'İN AYRILMASI BÜYÜK KAYIP OLDU!

2020 yılında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Ramo dizisi bu sezon Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek2in ayrılması ile büyük kan kaybetmişti. Dizinin hayranları ikilinin yerlerini dolduracak oyuncular beklemişti. Son olarak diziye Emre Kınay girmişti.

Ancak dizi 3. sezon onayını almadı. BKM'nin yapımını üstlendiği Ramo dizisinin kanalla yaptığı 2 yıllık anlaşma sona erdi. Yapım ve kanal dizinin 3. sezon onayını vermedi. Dizinin final tarihi de belirlendi.

FİNAL TARİHİ BELİRLENDİ



Ramo dizisinin final tarihi de açıklandı. Ramo hayranlarına bayram öncesi kötü bir haberimiz var. Ramo dizisi bayram öncesi ekranlara veda edecek. Dizinin son 5 bölümü kaldığı öğrenildi.

Ramo dizisi 30 Nisan 2021 tarihinde son bölümü ile son kez seyircilerinin karşısına çıkacak. Adana'da 2 sene önce başlayan hikaye İstanbul'a taşınmış ve heyecan dorukta sürmeye devam etmişti. Ne yazık ki hikayenin sonuna gelindi. Ramo dizisi 5 bölüm sonra ekranlara veda edecek.